Бойлер Promotec GCA 1015 M54 RC , Над мивка , 1,5 , 10 , B

Бойлер Promotec GCA 1015 M54 RC , Над мивка , 1,5 , 10 , B

id s2070506
Описание

Искате ли да се наслаждавате на топла вода във всяка една секунда? Бойлер Promotec GCA 1015 M54 RC е идеалният избор за всеки, който цени комфорта и ефективността. Със своята компактна форма и модерен дизайн, той е перфектен за монтаж над мивката, осигурявайки ви топла вода точно когато ви е необходима.

С мощност от 1,5 kW и вместимост от 10 литра, този бойлер от марката Promotec е проектиран да отговори на нуждите на съвременните домакинства. Енергиен клас B гарантира ефективност и икономия на електроенергия, което е от съществено значение в днешно време. Представете си удобството да имате винаги налична топла вода без да се притеснявате за сметките за ток.

Механичното управление на бойлера е лесно за използване и не изисква специални умения или познания. Външният терморегулатор ви позволява да настроите желаната температура на водата с простото завъртане на копче. Това е особено удобно за семейства с малки деца, където безопасността е приоритет.

Комплектът включва всичко необходимо за инсталацията – кабел с щепсел и възвратен клапан, което означава, че няма да имате допълнителни разходи за аксесоари или монтаж. Освен това, с гаранция от 60 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта.

За хората, които водят забързан начин на живот и не искат да губят време в чакане, Бойлери като този от Promotec са идеалното решение. Той е специално създаден да осигури бързо загряване на водата, което е отлично за заетите професионалисти или малки семейства, които искат да оптимизират времето си у дома.

Ако сте в търсене на надеждност, ефективност и стил, този бойлер е точно за вас. Неговият елегантен външен вид се вписва идеално във всяка баня или кухня, като добавя модерен акцент към интериора. Независимо дали сте неотдавна оженили се или живеете сами, този продукт ще ви осигури комфорта, който заслужавате.

Разгледайте и другите Бойлери Promotec, за да откриете модела, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания. Изборът на правилния бойлер може да направи всекидневието ви по-приятно и безпроблемно.

Верига магазини ЗОРА ви предлага широка гама от Бойлери, които са специално подбрани, за да отговорят на високите изисквания за качество и функционалност. Нашият онлайн магазин е създаден, за да улесни вашето пазаруване, предоставяйки ви подробна информация и спецификации за всеки продукт, така че да направите информиран и уверен избор.

Изберете Бойлер Promotec GCA 1015 M54 RC и се насладете на комфорта, който заслужавате. С този бойлер вашият дом ще бъде оборудван с надежден и ефективен източник на топла вода, който ще ви служи вярно години наред.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти