Бойлер Елдом E31 , Проточен , 3.3 , A
Описание

Искате ли моментално топла вода с едно елегантно движение на ръка? Представяме ви Бойлер Елдом E31, който съчетава модерен дизайн и функционалност в едно, за да превърне вашето ежедневие в удоволствие.

Дизайн и инсталация:

Със своя стилен и модерен метален финиш, този бойлер не само ще се впише идеално в интериора на вашата кухня или баня, но и ще спести място благодарение на своята компактност. Монтира се директно на мивката и разполага с въртящ се чучур, който улеснява достъпа до топла вода от всяка точка.

Функционалност:

Бойлерът осигурява моментално загряване на водата, което е идеално за бързото и ефективно използване в бита. С дигиталния дисплей за температура ще имате прецизен контрол над градусите на водата, а с простото управление чрез лебедка регулирането на потока става лесно и удобно.

Енергийна ефективност:

Енергиен клас A гарантира икономична работа и умерена консумация на електричество от 3.3 kW за загряване на водата, което прави Бойлер Елдом E31 отличен избор за съзнателни потребители.

Удобство:

С този бойлер забравяте за необходимостта от отделен резервоар за гореща вода. Той предоставя незабавна топла вода, което е идеално за кухни и бани, където времето и комфортът са от съществено значение.

Избирайки Бойлер Елдом E31, вие инвестирате в продукт, който обещава надеждност и дълготрайност, подкрепен с 24 месеца гаранция. Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, а металната лебедка добавя към издръжливостта и устойчивостта на уреда.

Подходящ за хора на всякаква възраст, Бойлер Елдом E31 е идеалният избор за заети професионалисти, които ценят своето време и комфорт, както и за семейства, търсещи ефективни решения за своя дом. Независимо дали сте необвързани или със семейство, този бойлер ще улесни вашето ежедневие и ще ви спести време и пари.

Разгледайте повече Бойлери и открийте идеалния за вас сред широката гама продукти, предлагани от Верига магазини ЗОРА. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения на Бойлери Елдом, които също гарантират качество и ефективност.

В крайна сметка, Бойлер Елдом E31 е не просто уред, а инвестиция в удобството и комфорта на вашия дом. Изберете качеството и ефективността, които заслужавате, и се насладете на топла вода винаги, когато пожелаете.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти