Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW , Вертикален , 2 , 80 , C

Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW , Вертикален , 2 , 80 , C

id s1799113
Описание

Искате ли непрекъснат комфорт и топлина във вашия дом? Открийте надеждността и ефективността с Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW, който предлага оптимално решение за вашите нужди от топла вода.

С гаранция от цели 60 месеца, този вертикален бойлер на марката Bosch е символ на дълготрайност и качество. Механичното управление е изключително лесно за използване, а ръчният терморегулатор позволява прецизно настройване на желаната температура на водата.

С мощност от 2 kW и вместимост от 80 литра, този бойлер е идеален за средно големи домакинства, гарантирайки, че винаги ще имате достатъчно топла вода за всичките си нужди. Размерите му (1250/385/395 mm) го правят подходящ за монтаж в повечето бани или кухни, без да заема прекалено много място.

Енергиен клас C на този модел осигурява ефективност при умерена консумация на електроенергия. Добавените функции като термокерамично покритие и вграденият магнезиев защитен анод удължават живота на уреда и предпазват от корозия, което е особено важно в райони с твърда вода.

Изборът на Бойлери Bosch е предпочитан от хора, които ценят високото качество и надеждност. Подходящ е за семейства, които искат да осигурят удобството на своите домове без непредвидени разходи за ремонти. Стилът и дизайнът на бойлера също са важни, тъй като той трябва да се вписва хармонично в интериора на помещението.

Ако сте в процес на ремонт или просто обновявате дома си, Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW е инвестиция, която ще ви служи вярно години наред. Неговата практичност и функционалност са в сърцето на това решение за топла вода, което ще ви спести време и усилия в ежедневието.

За тези, които търсят разнообразие от опции и предпочитат да сравняват различни модели, предлагаме лесен начин да разгледате повече Бойлери Bosch, които са налични в нашия онлайн магазин. Така можете да направите информиран избор, който отговаря на вашите специфични нужди и предпочитания.

Посетете нашата секция с Бойлери, за да откриете разнообразие от висококачествени продукти, които ще ви помогнат да поддържате уюта във вашия дом. Изберете Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW за безпроблемно осигуряване на топла вода и комфорт през всички сезони.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и клиентското удовлетворение са на първо място. Ние разбираме важността на топлата вода в ежедневието ви и затова предлагаме продукти, които отговарят на най-високите стандарти. С Бойлер Bosch TR2000T 80 SB 80L 2KW, вие инвестирате в комфорта на своя дом.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти