Бойлер Bosch TR1000T 80 HB 75L 1.5KW , Хоризонтален , 1.5 , 75 , C
Описание

Замисляли ли сте се какво е усещането да се насладите на топъл и релаксиращ душ в студените зимни дни? С Бойлер Bosch TR1000T 80 HB 75L 1.5KW, това не е просто мечта, а вашето ежедневие.

Изработен от водещия производител Bosch, този хоризонтален бойлер е синоним на надеждност и ефективност. С вместимост от 75 литра, той е идеален за средно големи домакинства, осигурявайки достатъчно гореща вода за нуждите на цялото семейство. Мощността от 1.5 kW гарантира, че водата ще бъде загрята бързо и икономично, а енергиен клас C свидетелства за умерена консумация на електроенергия.

С размери 821/445/452 мм, Бойлер Bosch TR1000T 80 HB е проектиран да се впише умело в пространството на вашата баня или кухня, без да заема излишно място. Механичното управление е изключително лесно за използване, а фиксираната температура гарантира, че водата винаги ще бъде с точно толкова градуси, колкото предпочитате.

Едно от ключовите предимства на този модел е термокерамичното покритие, което предпазва вътрешността на бойлера от корозия и удължава неговия живот. Вграденият магнезиев анод също играе роля за защитата от корозия, като по този начин се намалява необходимостта от чести поддръжки и ремонти.

С гаранция от цели 60 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в Бойлер Bosch TR1000T 80 HB е дългосрочна и безгрижна. Това е продукт, който не само ще отговори на вашите нужди, но и ще надмине очакванията ви за качество и издръжливост.

Ако сте семейство, търсещо надеждно решение за гореща вода, или млад професионалист с ограничено жилищно пространство, този бойлер е перфектният избор за вас. Той е създаден да улесни ежедневието ви и да ви предостави комфорта, който заслужавате.

Искате ли да разгледате още Бойлери от висок клас? Или пък да откриете други продукти от марката Бойлери Bosch, които да допълнят вашето домашно обзавеждане? Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от възможности, които да отговорят на вашите изисквания и предпочитания.

Избирайки Бойлер Bosch TR1000T 80 HB, вие инвестирате не само в продукт, но и в спокойствие и увереност, че домът ви е оборудван с най-доброто. Не позволявайте на студа да наруши уюта на вашето жилище. Погрижете се за топлината и комфорта на вашето семейство с решения, доказали своята стойност и качество.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти