Бойлер Atlantic STEATITE 50L/V 2.1KW-МУЛТИПОЗ./841250 , Вертикален , 2.1 , 50 , C
Описание

Замисляли ли сте се какво означава да имате непрекъснато топла вода у дома? С бойлера Atlantic STEATITE 50L/V 2.1KW-МУЛТИПОЗ./841250, комфортът е гарантиран във всяко време на деня.

Този вертикален бойлер на известната марка Atlantic е идеалният избор за домакинства, които ценят качеството и надеждността. С вместимост от 50 литра, той е перфектен за средно големи семейства, които имат нужда от постоянен достъп до топла вода за всичките си ежедневни нужди – от сутрешния душ до вечерното къпане на децата.

С мощност от 2.1 kW, бойлерът отговаря на високите изисквания за ефективност и икономичност, като е класифициран в енергиен клас C. Размерите му са оптимизирани за лесно монтиране (850/380/400 мм), което го прави удобен за инсталиране дори в по-малки бани или кухни.

Един от ключовите атрибути на този модел е иновативният сух керамичен нагревател, който осигурява дълготрайност и бързо загряване на водата. Емайлираният водосъдържател пък предпазва от корозия и удължава живота на уреда. Допълнително, механичното управление позволява лесно и интуитивно регулиране на температурата.

Не на последно място, бойлерът разполага с практичен режим против замръзване, който е особено полезен през студените зимни месеци. Така вие можете да бъдете спокойни, че уредът ви няма да пострада от ниски температури, дори когато сте на почивка или командировка.

С гаранция от цели 84 месеца, Atlantic STEATITE 50L/V 2.1KW-МУЛТИПОЗ./841250 е инвестиция, която си заслужава. Тя е доказателство за високото качество и надеждност, които марката Atlantic предлага на своите клиенти.

Избирайки този бойлер, вие не само осигурявате комфорта на своето семейство, но и инвестирате в дългосрочно решение за вашето домакинство. Подходящ е както за млади семейства, така и за по-възрастни хора, които търсят надеждност и лесна употреба.

Ако искате да разгледате и други варианти на марката или да намерите още Бойлери, посетете нашия сайт. Там ще откриете широка гама от продукти, които могат да отговорят на всеки вкус и нужда. За да разгледате повече модели на Atlantic, можете да посетите следния линк: Бойлери Atlantic.

С Atlantic STEATITE 50L/V 2.1KW-МУЛТИПОЗ./841250, вашият дом ще бъде оборудван с висококачествен продукт, който гарантира топлина и уют за вас и вашето семейство. Насладете се на комфорта, който заслужавате, с избора на доказана марка и качество.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти