Бойлер Ariston LYDOS ECO 50 V 2KW , Вертикален , 2 , 50 , B
Описание

Искате ли да се насладите на топла вода по всяко време, без да се притеснявате за сметките за електричество? Бойлер Ariston LYDOS ECO 50 V 2KW е идеалният избор за всеки, който цени комфорта, икономичността и иновациите в домакинството си.

Със своята вместимост от 50 литра, този вертикален бойлер е перфектен за средно големи домакинства, където топлата вода е необходимост през целия ден. Освен това, благодарение на класа на енергийна ефективност B, можете да бъдете спокойни, че уредът работи икономично, като по този начин намалява разходите за електроенергия.

Една от най-впечатляващите характеристики на Бойлер Ariston LYDOS ECO е иновативната функция ECO, която гарантира до 14% икономия на енергия. Тази функция оптимизира потреблението на енергия и поддържа водата на идеалната температура без излишно разходване на ресурси.

Безопасността на уреда е гарантирана с магнезиевия аноден протектор, който предпазва бойлера от корозия и удължава неговия живот. В допълнение, водосъдържателят с титаниево покритие е още една гаранция за дълготрайност и качество.

Управлението на бойлера е изключително удобно благодарение на електронния дисплей, който позволява лесно настройване на температурата и контрол върху функциите на уреда. Размерите на бойлера (528/450/470 мм) го правят подходящ за монтаж в почти всяко помещение, без да заема много място.

С гаранция от цели 60 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в Бойлер Ariston LYDOS ECO е дългосрочна и сигурна. Това е уред, който не само ще отговори на нуждите на вашето домакинство, но и ще допринесе за устойчивото потребление на ресурси.

Ако сте младо семейство, което търси надеждност и ефективност, или сингъл, който цени иновациите и удобството, Бойлер Ariston LYDOS ECO е създаден за вас. Той е идеален за хора, които искат да оптимизират разходите си за енергия и да се насладят на комфорта на топла вода по всяко време.

За да разгледате още Бойлери и да откриете уред, който да отговори на вашите индивидуални нужди, посетете нашия уебсайт. И ако сте фен на марката Ariston, не пропускайте да разгледате и другите предложения в категорията Бойлери Ariston, където качеството и иновациите са гарантирани.

Изберете Бойлер Ariston LYDOS ECO 50 V 2KW за вашето домакинство и се насладете на перфектния баланс между комфорт, икономия и дълготрайност. Това е инвестиция, която ще ви спести време, пари и грижи в дългосрочен план.




Виж още Бойлери
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти