Bluetooth колонка JBL XTREME 3 CAMO JBLXTREME3CAMOEU
Описание

Запознайте се с мощта на звука, която се крие в компактния дизайн на Bluetooth колонка JBL XTREME 3 CAMO JBLXTREME3CAMOEU – Вашият идеален спътник за всяко приключение. Със своята стилна камуфлажна визия, тази колонка не само изглежда добре, но и предлага звуково преживяване, което оставя дълготрайно впечатление.

С гаранция от 24 месеца, тази Bluetooth колонка от JBL е създадена да издържа на всякакви условия. Благодарение на влагозащитеността си с IP67, можете да се наслаждавате на любимата си музика дори до басейна или на плажа, без да се притеснявате за безопасността на устройството.

Качеството на звука е безкомпромисно, с честотна характеристика от 53.5 до 20000 Hz и максимална мощност от 100 W, което гарантира, че всяка нота ще бъде възпроизведена с кристална яснота. Регулирането на силата на звука е удобно и лесно, което позволява да настроите идеалното ниво за всяка ситуация.

С функцията за безжична връзка Bluetooth и обхват до 10 метра, JBL XTREME 3 осигурява свободата да се движите и танцувате, без да се притеснявате за кабели. А с дълготрайната батерия, която издържа до 15 часа, вашата музика ще продължи да свири през целия ден и нощ.

Допълнителното USB порт позволява зареждане на други устройства, така че да не останете без батерия на смартфона или таблета си, докато сте навън. Това прави колонката не само източник на забавление, но и практически помощник в ежедневието.

Идеална за младите и активните хора, които ценят качествения звук и свободата да са мобилни, JBL XTREME 3 е перфектният избор за тези, които искат да вземат музиката си навсякъде. Независимо дали сте на пикник в парка, на плажна партито или просто се наслаждавате на музика у дома, тази колонка ще отговори на всички Ваши изисквания.

За меломаните, които търсят висококачествени Тонколони, JBL предлага доказано качество и иновации. Ако искате да разгледате още продукти от тази категория и марка, посетете Тонколони JBL и открийте множество опции, които да задоволят Вашите аудио предпочитания.

В заключение, Bluetooth колонка JBL XTREME 3 CAMO е устройство, което съчетава стил, издръжливост и изключително качество на звука. Тя е създадена за хората, които искат да се открояват и да имат най-доброто от света на музиката, навсякъде и по всяко време. Изберете я за своя верен спътник във всяко приключение и не позволявайте на тишината да ви спре.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти