Beosound Explore Navy - OTG
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

BEOSOUND EXPLORE

Всеобхватен звук за авантюристите

Преносим. Издръжлив. Готов за работа. Без значение къде ще ви отведат приключенията, безкомпромисното качество на звука на Beosound Explore ще ви отведе там. А благодарение на неговата закалена, устойчива на надраскване и напълно прахо- и водоустойчива обвивка ще стигнете до мястото на събитието не по-малко изморени.
 
 
ДЪЛГОТРАЙНОСТ В НЕГОВАТА ДНК
Достатъчно издръжлив за всяка експедиция

Създаден, за да отиде там, където отивате, Beosound Explore е изключително издръжлив безжичен високоговорител. Здравата гумирана основа и алуминиевото тяло означават, че тя може да бъде поставена безопасно върху всякакви повърхности - от кални къмпинги до пясъчни плажове - докато щателно конструираната вътрешна конструкция предпазва от изпускане и падане. От твърдата анодизирана алуминиева обвивка, разработена във Фабрика 5, Дания, до водоустойчивата каишка и карабинера - всеки елемент от конструкцията съчетава висока производителност и издръжливост.
Създаден, за да ви придружава

Внимателно проектиран, за да можете да го вземете със себе си, Beosound Explore е удобен на допир високоговорител, който се побира в дланта на ръката ви. Закачете я на колана, на раницата или просто я вземете и тръгнете.


ЛЕКОТА - САМО 631 ГРАМА


УДОБНА ФОРМА ЗА ХВАЩАНЕ И НОСЕНЕ


УСТОЙЧИВА НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ, ГЪВКАВА КАИШКА

ЗДРАВ КАРАБИНЕР ЗА ЗАКАЧАНЕ
МУЗИКА НАВСЯКЪДЕ
Превъзходен звук, дори на открито

С изненадващо силен бас за високоговорител с такъв размер Beosound Explore пренася музиката ви на места, които не са очаквани. Решетката е прецизно изрязана, за да осигури звук True360, задвижван от два 1,8 пълнообхватни говорителя, които нанасят истински удар. Независимо дали е поставена в средата на къмпинга, окачена на палатката или кацнала на скала на половината път в планината, Beosound Explore осигурява мощен звук.


ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА
Захранване на приключенията ви

С продължителност на възпроизвеждане до 27 часа при типична сила на звука, Beosound Explore е издръжлив да опознава света заедно с вас. С високоефективна батерия, на която можете да разчитате, бъдете свободни да приключенствате надлъж и нашир.


ПРАХО И ВОДОУСТОЙЧИВ
Високоговорител за всякакви метеорологични условия и терени

С висококачествени материали и компактен дизайн Beosound Explore е създаден за всички приключения в живота. Класификацията IP67 за прахо- и водоустойчивост гарантира, че този здрав високоговорител е готов да посрещне природните стихии, като дори може да издържи на потапяне в метър вода за до 30 минути.


Beosound Explore
Grey Mist

Вдъхновена от естествения свят, Grey Mist е приглушена и модерна цветова схема, която се вписва навсякъде.


БУТОНИ ЗА ЛЕСЕН ДОСТЪП
Водоустойчив контролен панел

Проектирани са да работят при всякакви обстоятелства - във вода, пясък или мазнини - дори с ръкавици. Лесните за използване бутони са разположени така, че да осигурят отлична видимост и удобство при работа, където и да се намирате.


БЕЗПРОБЛЕМЕН ПОТОК
Вашата музика, навсякъде

Опростената настройка и най-новата технология на Bluetooth означават, че можете да избирате и възпроизвеждате музиката си за няколко секунди. Бърз и надежден достъп до любимите ви потоци, устройства и услуги - винаги.
 
ВКЛЮЧЕНО В КУТИЯТА

Beosound Explore
Карабинер
Кратко ръководство за стартиране
Кабел от USB-C към USB-A



Виж още Тонколони

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти