Аудио система Finlux PBS-80W12DB
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете всяко пространство в дома си в истинска концертна зала? С "Аудио система Finlux PBS-80W12DB" това е повече от възможно! Със своята кулаобразна форма и мултицветни LED светлинни ефекти, тази аудио система добавя ново измерение към вашето музикално преживяване.

Основни характеристики: Интегрирано LED осветление, което се синхронизира с музиката, за още по-завладяващо аудио изживяване. Дизайнът на говорителите включва два големи диаметъра за мощен звук и басова реакция, допълнени от два по-малки говорителя на върха, предназначени за средни и високи честоти. Контролният панел е разположен отгоре и предлага удобни настройки за аудио и възможни опции за свързване.

Предимства: Компактният вертикален дизайн е идеален за домашни развлекателни среди, където подовото пространство е ограничено. Визуално привлекателните LED светлини допринасят за атмосферата на звуковото изживяване.

Въпреки че от предоставената снимка не можем да преценим информация за методите на свързване, изходящата мощност и други технически характеристики, "Аудио система Finlux PBS-80W12DB" обещава да бъде центърът на вашето домашно забавление. Подходяща за меломани и любители на качествения звук, тази система е създадена да впечатли всеки, който цени високото качество на аудио изживяването.




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти