ASUS M415UA-EB187 14FHD/R5 5500U/8G/512G

ASUS M415UA-EB187 14FHD/R5 5500U/8G/512G

id s1734233
Описание
{{{{

Независимо дали за работа или за игра, ASUS M415 е ежедневният лаптоп, който осигурява мощна производителност и потапяща визуализация. Дисплеят му NanoEdge може да се похвали с широки ъгли на видимост от 178° и матово покритие против отблясъци за наистина завладяващо изживяване. Вътре се захранва от процесор AMD Ryzen™ 7 5700U с 16 GB памет. Дизайнът с двойно съхранение с до 512 GB PCIe® SSD и 1 TB HDD ви дава перфектната комбинация от голям капацитет за съхранение и бързи скорости на четене/запис на данни.

Двойно съхранение-Съхранявайте повече, правете повече

ASUS M415 има двоен дизайн за съхранение, за да ви даде предимствата на супер бързата производителност на данни и голям капацитет за съхранение. Инсталирайте приложения на SSD за по-бърза реакция и време за зареждане и използвайте твърдия диск за съхранение на големи файлове като филми, музикални библиотеки и фотоалбуми.

Получете по-широк поглед към света

Дисплеят NanoEdge предоставя на ASUS M415 огромна площ на екрана за потапящо изживяване при гледане за работа и игра. Неговият широкогледен FHD панел разполага с покритие против отблясъци, за да намали нежеланите разсейвания от дразнещи отблясъци и отражения, така че можете наистина да се съсредоточите върху това, което е пред вас.

Подобрете своя динамичен начин на живот!

С общо тегло от само 1,6 кг, изключително преносимият ASUS M415 е лекият лаптоп, който е в крак с вашия забързан начин на живот. Изглежда също добре с покритието си в различни нюанси: Transparent Silver, Slate Grey и Peacock Blue.

Клавиатура

Пълноразмерната клавиатура с подсветка на ASUS M415 е идеална за работа в полутъмна среда. Ергономично проектирана, здравата й конструкция от една част и 1,4 мм ход на клавишите осигуряват удобно изживяване при писане.

Свързаност-Постоянно свързан

ASUS M415 е снабден с реверсивния USB-C® 3.2 порт, който се отличава с дизайн по всякакъв начин, който прави свързването на устройства възможно най-лесно. Освен това осигурява скорости на трансфер на данни до 10 пъти по-бързи3 от по-старите USB 2.0 връзки! Той също така включва USB 3.2 Type-A и USB 2.0 портове, HDMI изход и четец на microSD карти - така че можете лесно да свържете всичките си текущи периферни устройства, дисплеи и проектори без никакви проблеми.

E-A-R® защита на твърдия диск

Твърдите дискове на лаптоп обикновено са по-податливи на физически повреди в сравнение с SSD. Твърдите дискове, използвани в ASUS M415, вече разполагат с E-A-R® амортизация на твърдия диск за защита на вашите данни от физическо въздействие. Активната защита на твърдия диск автоматично открива удари и вибрации по всичките три оси, за да намали ефективно шансовете за повреда на твърдия диск, така че можете да работите без притеснения, дори в движещ се автомобил.

Подсилено шаси

Метална опорна скоба под клавиатурата осигурява много по-стабилна платформа при писане и използване на тъчпада. Освен че осигурява структурна твърдост, той също така укрепва шарнирната връзка и защитава вътрешните компоненти.

Подсилен капак

Страните на капака са подсилени и работят като защитни греди при страничен удар в автомобилите. Те осигуряват структурна опора за капака, панела и шарнирната връзка.

Процесор

Производител процесор AMD
Тип процесор Ryzen 5
Модел процесор 5500U
Архитектура Zen 2
Брой ядра 6
Номинална честота 2.1 GHz
Turbo Boost честота 4 GHz
Кеш 8192 kB
Технология процесор 7 нм
Вграден графичен процесор AMD Radeon™ Graphics

Дисплей

Диагонал дисплей 14 inch
Формат дисплей Full HD
Технология дисплей IPS
Скорост на обновяване 60 Hz
Покритие дисплей Anti-Glare
Touchscreen Не
Резолюция 1920 x 1080

Памет

Капацитет памет 8 GB
Вид памет DDR4
Брой слотове 1
Вградена памет 8192 MB

Хард диск

Тип съхранение SSD
Капацитет SSD 512 GB
Интерфейс SSD PCI Express M.2

Видео карта

Тип видео памет Вградена
Видео чипсет AMD Radeon
Технология видео карта Поддържа DirectX 12

Мултимедия

Оптично устройство Не
Камера WEB HD
Аудио Стерео говорители Микрофон

Свързаност и портове

Портове 2 x USB 2.0 1 x HDMI 1 x Audio Out/Микрофон 1 x USB 3.2 Type C Gen 1 1 x USB 3.2 Type A Gen 1
Безжична връзка 802.11 ac
Версия Bluetooth 4.1

Software

Oперационна система EFI Shell

Общи характеристики

Цифрова клавиатура Не
Тегло 1.6 Kg
Размери (W x H x D) 325.4 x 216 x 19.9 мм
Език клавиатура Международна клавиатура
Сигурност Kensington Lock Парола BIOS Парола HDD TPM
Материал Пластмаса
Включени аксесоари Адаптер 45W
Ключови характеристики Камера web Светеща клавиатура Мултитъч пад Батерия 2 клетъчна - 37Wh
Цвят Transparent Silver
}}}}


Виж още Лаптопи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти