Asus Лаптоп Chromebook Flip, 11.6'', HD, Intel Celeron, 64 GB eMMC, 4 GB RAM, сив

Asus Лаптоп Chromebook Flip, 11.6'', HD, Intel Celeron, 64 GB eMMC, 4 GB RAM, сив

id s1741068
    Описание
    ASUS Chromebook Flip C214 е създаден да осигурява иновативни, вдъхновяващи и обогатяващи изживявания. Освен многофункционален сензорен дисплей и вграден стилус той разполага и с панта с разтвор на 360° и камера със заден изглед. ASUS Chromebook Flip C214 е достатъчно издръжлив да придружава и учители, и ученици в класната стая. Разполага с изцяло гумирани ръбове, устойчива на разливане клавиатура и изключително здрава панта. Chromebook Flip C214 ви пести време с батерия, която издържа цял ден и лесна за поддържане модулна конструкция. С него сте готови за всичко!

    Цялостна защита
  • Случват се инциденти и ASUS Chromebook Flip C214 е подготвен за тях: проектиран е да издържа на ежедневните блъскания, побутвания, изтървания и разливания в класната стая, без да се поврежда.
    Четирите външни ръба и ъгъла са защитени със здраво гумено покритие, което намалява силата на физическите сблъсъци и подпомага защитаването на важните компоненти.

    Готов за действие
  • Трудно е лаптоп да оцелее в класна стая, но ASUS Chromebook Flip C214 е създаден да оцелява! Той е проектиран да надмине взискателния MIL-STD-810G стандарт за издръжливост и беше подложен на редица мъчителни тестове, за да премине вътрешния контрол на качеството на ASUS. Може да оцелее обикновено падане от височина 120 см – повече от височината на стандартно бюро, а пантата и I/O портовете бяха цялостно тествани да издържат на натоварено ежедневно използване.

    Учене по нов и различен начин
  • ASUS Chromebook Flip C214 разполага със специална камера със заден изглед, за да могат учениците да откриват и научават неща по съвсем нов начин. Тя дава възможност да се правят снимки и видеоклипове в режим „Таблет“. Има планове тази камера да поддържа различни приложения и така да се дадат нови възможности за учене както на учителите, така и на учениците.

    Две камери, двойно повече вдъхновение
  • ASUS Chromebook Flip C214 има две камери: една стандартна уеб камера и една специална камера със заден изглед, разположена в долния ъгъл до клавиатурата – идеална позиция, която прави устройството лесно за държане в портретен режим.

    360° гъвкавост
  • Универсалната 360° панта с произволно положение ви осигурява пълна гъвкавост при използването на ASUS Chromebook Flip C214. Отворете го на 360°, за да направите тест в режим на таблет. Учете или отбелязвайте документи в режим на палатка. Превъртете в режим на лаптоп, за да направите задание за доклад. Той е толкова гъвкав, колкото е въображението ви!

    Готов за работа от самото начало
  • Chrome OS е операционната система на Chromebook. С нея можете да бъдете по-продуктивни по по-интелигентни начини. Просто я старайте, влезте в личния си профил в Google и сте готови за действие. Разполагате с хиляди приложения, интелигентни инструменти за продуктивност, подобрена защита и лесен достъп до файловете си навсякъде и по всяко време. Много е лесно!

    Открийте огромен свят с приложения
  • Google Play Store е мястото, където ще откриете хиляди страхотни приложения. Няма значение дали искате да учите, да работите, да споделяте, или да се забавлявате – в него има нещо за всеки.

    Издържа цял ден учене
  • ASUS Chromebook Flip C214 може да се справи с цял ден в училище, та дори повече, благодарение на батерията, която издържа до 12 часа с едно зареждане. Учениците могат да се насладят на продължително и необезпокоявано учене, без да се тревожат за батерията.

    Свързаност за продуктивност
  • Пълната свързаност е изключително важна, когато имате задачи за изпълняване. Освен двулентова Wi-Fi 5 и Bluetooth® 5.0 за безпроблемно мрежово свързване ASUS Chromebook Flip C214 предлага и два многофункционални USB Type-C™ (USB-C™) порта, поддържащи дисплеи и зареждане Power Delivery, както и USB 3.1 Type-A порт и четец на microSD карти.

    Добре обмислен дизайн, подходящ за всички възрасти
  • ASUS Chromebook Flip C214 е просто добре защитен, но и проектиран така, че да бъде удобен на всички. Дълбокото потъване на клавишите от 1,5 мм прави усещането при писане много по-приятно и напомнящо удобната работа на настолен компютър. Работата на ASUS Chromebook Flip C214 е удоволствие, а не задължение.

    Добри новини за ИТ отдела!
  • За лесно обслужване на място и намаляване на времето за престой ASUS Chromebook Flip C214 има модулна конструкция, която позволява ключовите компоненти - като клавиатурата, батерията, термичния модул и дънната платка - да се сменят за минути с помощта на прости инструменти, така че ИТ администраторът да може да се съсредоточи върху точните проблеми и да изпрати устройството на учениците в кратък срок.



    Виж още Лаптопи
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти