Аксесоар Samsung SMART TAG2 WHITE EI-T5600BWEGEU
Икона нов продукт

Аксесоар Samsung SMART TAG2 WHITE EI-T5600BWEGEU

id s2644750
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Забравяте ли често къде сте оставили ключовете си или портфейла? С Аксесоар Samsung SMART TAG2 WHITE EI-T5600BWEGEU тези проблеми остават в миналото! Този иновативен продукт от водещата марка Samsung е създаден, за да улесни ежедневието ви и да ви спести ценно време.

Съвместим с широка гама от устройства, Samsung Smart Tag2 е малък и стилен аксесоар, който лесно може да се прикрепи към всякакви предмети. Използвайки Bluetooth технологията, той ви позволява да откривате изгубените си вещи с натискането на един бутон на вашия смартфон. Ако сте в обхвата, тагът ще издаде звук, който ще ви насочи към него. Ако пък предметът е извън обхвата, приложението SmartThings ще ви покаже последното му известно местоположение на картата.

Не само че ще намерите лесно ключовете или раницата си, но и ще можете да контролирате умните устройства у дома си дистанционно. Със Samsung Smart Tag2 можете да включвате или изключвате светлините, да управлявате термостата и много други функции, дори когато не сте вкъщи. Това е перфектният аксесоар за заетите хора, които ценят комфорта и технологиите.

Изработен от висококачествени материали, този аксесоар на Samsung е изключително издръжлив и има елегантен бял дизайн, който се вписва перфектно към всякакъв стил. Той е идеален за младите професионалисти, които са в постоянно движение и искат да останат организирани. Също така, е чудесен избор за родители, които искат да следят важни предмети като детската чанта.

Представете си спокойствието, което ще изпитате, знаейки, че важните ви вещи са само на един клик разстояние. Samsung Smart Tag2 е не само практичен, но и интелигентен начин да се грижите за личните си предмети. Той е чудесен подарък за всеки, който обича технологиите и иска да оптимизира времето си.

За да разгледате още Аксесоари и да откриете как Samsung улеснява ежедневието ви, посетете нашия уебсайт. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Аксесоари Samsung, които предлагаме.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя възможността да бъдете в крак с иновациите и да се наслаждавате на високотехнологични решения, които правят живота по-лесен. Samsung Smart Tag2 е пример за малкия аксесоар с голямо значение в ежедневието. Не пропускайте шанса да се оборудвате с него и да преоткриете удобството на свързания живот.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти