Аксесоар Apple AirTag (4 Pack) mx542
ОписаниеХарактеристики

Забравяте ли често къде сте оставили ключовете си или портфейла? С Аксесоар Apple AirTag (4 Pack) mx542 това вече няма да бъде проблем! Представяме ви революционното решение за намиране на лични вещи от водещия бранд APPLE, което ще ви осигури спокойствие и увереност в ежедневието.

1. Дизайн:
- Малък и кръгъл, съчетаващ бяло и сребристо, този аксесоар е не само функционален, но и стилен. Логото на Apple е забележимо на сребристата страна, което подчертава принадлежността към елитната марка.
- Гладката бяла повърхност осигурява лесно сливане с различни лични предмети, като ги превръща в елегантен аксесоар.

2. Свързаност:
- Вградената Bluetooth LE технология осигурява безжична връзка с устройства, а интегрираната Ultra Wideband технология предлага напреднало пространствено осъзнаване и точност при търсене със съвместими устройства.

3. Употреба:
- Като част от екосистемата на Apple, AirTag предлага безпроблемна интеграция с устройствата на компанията и е синоним на лесна настройка и поддръжка.
- Мултипакетът е изключително изгоден за потребители, които искат да проследяват няколко важни за тях предмета.

4. Функционалност и удобство:
- Предназначен за прикрепяне към лични вещи като ключове, чанти или други лесно губещи се предмети.
- Вероятно съвместим с мрежата Find My на Apple, което позволява на потребителите да локализират етикирани предмети в обширна, сигурна и частна мрежа от устройства на Apple.
- Сменяемата батерия CR2032 удължава живота на продукта и осигурява дълготрайност.

5. Опаковка:
- Конфигурацията от четири броя предлага икономичност и удобство за оборудване на множество предмети.

Този иновативен продукт е идеален за хора на всякаква възраст, заети професионалисти или студенти, които ценят организацията и времето си. Аксесоарите на APPLE са създадени да улеснят живота ви и да ви предпазят от ненужното стресиране при търсене на изгубени предмети. Представете си колко спокойствие ще внесе в ежедневието ви този малък, но мощен уред.

За тези, които търсят повече от един продукт, може да разгледате и други Аксесоари или да откриете още Аксесоари APPLE за вашите устройства. Не пропускайте възможността да обогатите своята колекция от висококачествени продукти, които ще направят живота ви по-лесен и организиран.

С Аксесоар Apple AirTag (4 Pack) mx542 ще имате спокойствието, че важните ви вещи са винаги на достъпно място. Използвайте иновациите на APPLE, за да останете винаги една крачка напред в забързаното ежедневие.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти