Абсорбатор Turboair TILLY LUX WH/F/60
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да превърнете готвенето в удоволствие, без да се притеснявате от неприятните миризми? Представяме ви Абсорбатор Turboair TILLY LUX WH/F/60 - вашето стилно и функционално решение за чист и свеж въздух в кухнята.

С модерен дизайн и изчистени линии, този абсорбатор на марката Turboair се вписва идеално във всяка кухня. Благодарение на своите компактни размери (В/Ш/Д: 77/598/403 мм) и стенен тип монтаж, той е идеален за малки и средни пространства, където всяка квадратна сантиметър е от значение.

С гаранция от 60 месеца, този абсорбатор гарантира дълготрайност и надеждност. Освен това, с диаметър на изходящата тръба от 125 мм и капацитет на абсорбиране до 205 m3/ч, той ефективно отстранява парите и миризмите, които се генерират по време на готвене. Три степени на мощност ви позволяват да контролирате интензивността на абсорбиране според нуждите на момента.

Филтърът от вата е лесен за поддръжка и осигурява чистотата на въздуха, като задържа мазнините и други частици. Иновативното LED осветление добавя допълнителен комфорт при готвене, като осигурява ясна видимост на готварската плот и спестява енергия в сравнение с традиционните крушки.

Нивата на шум са сведени до минимум, вариращи между 52 и 68 dB, което позволява на абсорбатора да работи почти незабележимо, докато вие се наслаждавате на приятната атмосфера в кухнята. Енергиен клас C гарантира, че уредът е икономичен и не натоварва домакинския бюджет с високи сметки за ток.

Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, което прави Абсорбатор Turboair TILLY LUX WH/F/60 подходящ за всички възрасти. Белият цвят добавя елегантност и се съчетава перфектно с различните стилове на интериорен дизайн.

За тези, които търсят качествени Абсорбатори, този модел предлага перфектното съчетание между функционалност, стил и цена. Независимо дали сте младо семейство, което обича да експериментира в кухнята, или зает професионалист, който цени бързината и удобството, този абсорбатор ще отговори на вашите нужди.

Ако желаете да разгледате и други модели на марката, посетете нашия раздел с Абсорбатори Turboair, където ще откриете разнообразие от уреди, способни да удовлетворят всяко вкусово и функционално предпочитание.

Избирайки Абсорбатор Turboair TILLY LUX WH/F/60, вие инвестирате в комфорта на своя дом и здравето на семейството си. С този уред, въздухът в кухнята ви ще бъде свеж и чист, а готвенето - истинско удоволствие.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти