Абсорбатор Indesit ISLK 66 LS W/ISLK 66F LS W***
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да се наслаждавате на свеж въздух и чистота в кухнята си, без да се притеснявате за неприятните миризми? Представяме ви Абсорбатор Indesit ISLK 66 LS W/ISLK 66F LS W, който е идеалният избор за всеки домакин, търсещ функционалност и стил.

С модерния си бял цвят и елегантен дизайн, този стенен абсорбатор на марката Indesit се вписва перфектно в интериора на всяка кухня. Освен това, с размери от 132/599/510 мм и широчина от 600 мм, той е идеален за оптимално използване на пространството над котлона.

С гаранция от 24 месеца, този абсорбатор предлага висок капацитет на абсорбиране от 272 m3/h, което гарантира ефективно отстраняване на всякакви кухненски изпарения и миризми. Тристепенното механично управление позволява лесно регулиране на мощността, а интегрираното LED осветление осигурява допълнително удобство при готвене.

Металният филтър, който е лесен за почистване, е още едно предимство, което ще оцените. Той не само улавя мазнините, но и допринася за по-дълъг живот на уреда. Нивото на шум от 71 dBA е в рамките на нормалните стойности за уреди от този клас, което означава, че абсорбаторът работи тихо и не създава дискомфорт дори когато е на максимална мощност.

Енергиен клас D гарантира, че абсорбаторът е икономичен избор, който ще ви помогне да намалите разходите за електроенергия. Диаметърът на изходящата тръба е 125 мм, което осигурява лесен монтаж и съвместимост с повечето стандартни вентилационни системи.

За тези от вас, които ценят качеството и надеждността, Абсорбатор Indesit ISLK 66 LS W/ISLK 66F LS W е отличен избор. Той не само ще подобри въздуха в кухнята ви, но и ще добави модерен акцент към интериора. Ако търсите повече опции, разгледайте нашата селекция от Абсорбатори и открийте идеалния за вас.

За почитателите на марката Indesit, предлагаме разнообразие от модели, които можете да разгледате на Абсорбатори Indesit. Всеки от тях е създаден да отговори на високите изисквания за качество и ефективност.

Като се има предвид, че кухнята е сърцето на дома, изборът на подходящ абсорбатор е важен за поддържането на уют и комфорт. Абсорбатор Indesit ISLK 66 LS W/ISLK 66F LS W е създаден да улесни ежедневието на семействата, които обичат да споделят вкусни моменти заедно, без да се притесняват за последствията от готвенето.

Изберете качество и стил с Абсорбатор Indesit ISLK 66 LS W/ISLK 66F LS W и превърнете кухнята си в място, където въздухът винаги е свеж, а готвенето е удоволствие.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти