Zephyr ZP 1050 BXC, виолетова  product
GLADZEPHYR1050BXCVIOLETGLADZEPHYR1050BXCVIOLETGLADZEPHYR1050BXCVIOLETGLADZEPHYR1050BXCVIOLET
ОписаниеТехнически характеристики
Zephyr ZP 1050 BXC

Ютията Zephyr ZP 1050 BXC съчетава в себе си съвременна визия и значителна функционалност. За да бъде наистина ефективна, ютията е достатъчно мощна със своите 2800W и ще осигури безпроблемно гладене. Обемният 350 ml воден резервоар е лесен за пълнене и ще можете да гладите по-дълго време без нужда да допълвате. Изключително гладката керамична повърхност на плочата е създадена, така че да преминава плавно през дрехите ви за идеални резултати.

Комфортно гладене
Ютията Zephyr ZP 1050 BXC е не само визуално впечатляваща, но и значително мощен и функионален уред. 2800W осигуряват безпроблемно и комфортно гладене. Ютията разполага с функционалност като струя пара, самопочистване, паров удар, както и възможност за вертикално гладене. Допълнително предимство на ютията е лесно въртящият се кабел, позволяващ по-удобна работа.
изпускане на пара за лесно гладене с ютия zephyr zp 1050 bxc
Постоянно парово изпускане
Постоянното парово изпускане от ютията спомага за отпускането на тъканта и прави гладенето по-лесно. Zephyr BXC изпуска количество пара до 35грама на минута, което изглажда дрехите и остранява гънките по тях по-бързо, спестявайки ценно време.

парна ютия zephyr с керамична гладеща повърхност
Супер гладко
За да бъде гладенето наистина приятно ZP 1050 BXC притежава изключителна гладка керамична повърхност. Тя осигурява на ютията супер гладко плъзгане, за да бъде движението максимално плавно.

Температурно управление
Благодарение на регулацията на температурата, ютията може да се настройва според различните тъкани. Символите обозначават температура за найлон/коприна, вълна и памук/лен.
бутон за водно впръскване zephyr zp 1050 bsc
Водна струя
Независимо от избраната температура, ютията позволява функция за впръскване на вода. Нейната задача е да овлажни и отпусне сухите Ви дрехи, така че да улесни гладенето върху по-голяма повхърност.

функция самопочистване парна ютия zephyr zp 1050 bxc
Самопочистване
Вграденият бутон за самопочистване ще почисти ютията безпроблемно и ще гарантира по-дълъг живот.


Виж още Ютии и гладене Zephyr

Технически характеристики

Тип:  Ютия
Вид:  Парна
Мощност:  2800 W
Цвят:  Виолетов
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: