Xiaomi Mi Air Purifier Pro FJY4013GL product
НазадOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLOOTEXIOAMIFJY4013GLНапред

Пречиствател на въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro, 66W, OLED дисплей, за помещения до 60 кв.м., CADR 500 m3/h, бял

id 147264 Код: OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • Безплатна доставка
340.56 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане

Голямо покритие на площта и отлични възможности за почистване

Щастлив ли си? Как измервате щастието? Това включва ли да останеш здрав, като ядеш органична храна и упражняваш редовно? А въздухът, който дишаш? Не мислиш ли, че знаеш, че дишаш чист въздух, ще те направи по-здравословен и по-щастлив? За повечето хора това е, за съжаление, част, която те са склонни да пропуснат.

Mi Air Purifier Pro е кулминацията на цялата предишна технология за пречистване, която Xiaomi направи в един лесен за употреба продукт. Това ще направи вашия дом по-здравословен, тъй като притежава високо прецизен лазер за откриване на най-малките замърсители, дъски за един от най-острите OLED дисплеи, които някога сте виждали, има един от най-добрите резултати за постигане на Clear Air Delivery Rate (CADR) че може да почисти въздуха в помещения до 60 квадратни метра!

- 500 m3 / h CADR
- приложима площ 35m² - 60m²
- OLED дисплей
- интелигентно управление на приложения
- прецизен лазерен сензор


Отстраняване на частици CADR - 500 m³/h

Mi Air Purifier Pro е оборудван с усъвършенствана система за херметизиране на въздуха, която позволява да се променя въздухът в стаята ви 8 пъти на час! Това означава, че въздухът се втурва през пречиствателя на всеки 7.5 минути. Mi Air Purifier Pro разполага с 360-градусова система за всмукване на въздух, която напомня за "въздушно дърво". Той абсорбира нездравословни отломки като прах или частици от PM2.5 и излъчва чист въздух. Този пречиствател на въздуха върши работата си толкова добре, че не бихте искали да излизате.


Обновена система за аеродинамично налягане

Mi Air Purifier Pro работи много тихо, за да може да се използва през нощта, без да нарушава съня ви. И тайната за това се крие в подобрената филтърна конструкция. Аксиалният вентилатор и въздуховодът са комбинирани, което не само помага за намаляване на шума, но и за по-гладък и по-силен въздушен поток.


Многостепенна система за филтриране на въздуха

Въздухът, който дишате, има огромно влияе за вашето здраве, така че е необходимо да имате устройство за пречистване на въздуха с модерна филтрационна система. Mi Air Purifier Pro използва триетапен процес на филтриране, тъй като не може да се направи ефективно елиминиране на микробите в една стъпка. Това устройство може да намали всички опасни за здравето частици, като косми, прашец, прах и много по-сериозни алергени като PM2.5 или формалдехиди.

Основна филтрираща скара за борба с по-големите частици

Първият етап на филтриране включва улавяне на големи частици като човешка коса и прах. Решетката е изработена от РЕТ (наситен полиестер), затова е здрава, киселинно адаптируема и отблъскваща маслото. След няколко месеца употреба грилът все още ще е ефективен при улавянето на обезпокоителни замърсители.

TORAY въздушен филтър, за да се отървете от въздушните частици от 0,3 микрона

Филтърът, направен от TOREY, се задейства по време на втория етап на филтриране. Тя позволява да се неутрализират замърсителите с размер по-малък от микрона, като например PM2.5, които са основен проблем. Той има малко съпротивление на вятъра, което всъщност води до липса на шум и по този начин го прави идеален за нощна работа.

Филтър с активен въглен за унищожаване на формалдехиди и миризми

Филтърът върши страхотна работа за премахване на миризмите. Можете да поставите Mi Air Purifier Pro в кухнята си и да се отървете от неприятни аромати бързо всеки път, когато нещо изгори във фурната или когато забравите да извадите кошчето. Това пречистващо устройство също е чудесно, ако имате разхвърляни домашни любимци във вашия дом, тъй като миризмата на домашни любимци може да остане дълго време и се изисква много усилия, за да накарате вашата местообитание да мирише неутрално отново. Mi Air Purifier Pro е полезен и в местата, където се извършват ремонтни дейности и в баните.


OLED-дисплеят показва качеството на въздуха в реално време

Mi Air Purifier Pro е оборудван с цифров OLED дисплей, който ви дава най-актуалната информация за концентрацията на вредни микроорганизми във въздуха, нивото на влажност, температурата, Wi-Fi настройките и др. Пречиствателят също така поддържа режим на заспиване.

Трицветният индикатор информира за качеството на въздуха

Многоцветният индикатор, който изглежда като оцветен ръб около краищата на дисплея, ще покаже действителното качество на въздуха и ще бъде червен, ако качеството е лошо, оранжево - ако е достатъчно добро и зелено, ако въздухът отново е чист. Mi Air Purifier Pro също има автоматичен режим, който улавя замърсяването на въздуха в стаята ви и настройва настройките му, за да повиши неговата ефективност.


Производител: Xiaomi

Модел: Mi Air Purifier Pro

Тип: Въздухопречиствател

Размери: 735 × 260 × 260 mm

Тегло: 9,7 кг

CADR (скорост на пречистване): 500 m3 / h

Площ: 35m2 ~ 60m2

Екран: OLED дисплей

Безжична връзка: WIFI модул 802.11b / g / n

Сензор:

- Лазерен сензор за частици

- Сензор за температура и влажност

Мощност: 1,5 ~ 66W

Функции:
-Автоматичен режим
-Светлинен сензор
-Спящ режим
-Защита за деца
-Регулиране скоростта на въздушния поток

Съвместимост: Android, IOS

Цвят: бял

В пакета:
-Mi Air Purifier Pro x1
-Филтър x1
-Захранващ кабел x1
-Ръководство за потребителя x1
Виж още Овлажнители и Пречистватели Xiaomi

Технически характеристики

Тип:  Пречиствател на въздух
Цвят:  Бял
Особеност:  Съобразно описанието

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

test1
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL
 • OOTEXIOAMIFJY4013GL