Xenium Freework Duoback product
НазадHOSOKOFFICE21628HOSOKOFFICE21628HOSOKOFFICE21628HOSOKOFFICE21628HOSOKOFFICE21628Напред
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Xenium Freework Duoback
21628

Уникалeн модел!
Патентованият офис стол с раздвоена облегалката е не само здравословен за гърба, но има също така и положително въздействие върху мускулатурата на тялото, метаболизма, кръвообръщението и нервната система.

"Пригоден за офис работа!" - това е мотото на XENIUM DUO BACK.
XENIUM DUO BACK - тайната на оптимален баланс между седене и движение! Офис стол, който предлага изключителен комфорт при продължително седене, поради разделената облегалка, която се движи гъвкаво във всички посоки. Столът предлага значително облекчение за всички хора, които работят седнали ден след ден. Комбинацията от ергономичност и подвижност дава възможност за мотивираност и ефективна работа. Благодарение на задните части на гърба, които се движат поотделно и независимо една от друга седналото положение е напълно изправено. Вашето тяло остава гъвкаво и подвижно и се избягва нездравословното налягане. Според научната информация XENIUM DUO BACK освобождава налягането в гръбначния стълб до 50% и помага за съществуващите проблеми в гърба. Одобрен и препоръчван от кинезитерапевти и ортопеди.

Механизми и функции:
• Epron Synchron механизъм с плъзгаща се седалка • уникален контрол на облегалката с гъвкави монтирани на облегалката подложки • ефекти - усещане за постоянен масаж на гърба • резултат: Вие се чувствате удобно при седене и определено по-здрави.


Виж още Столове Noname

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: