XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro EU BHR5056EU product
НазадOOTEXIAOMIBHR5056EUOOTEXIAOMIBHR5056EUOOTEXIAOMIBHR5056EUOOTEXIAOMIBHR5056EUOOTEXIAOMIBHR5056EUНапред

Пречиствател на въздух XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro, 75W, капаците на резервоара 650,000mg, за помещения от 35 до 60m², OLED дисплей, 8330L clean air per minute, Smart control, Wi-Fi, Voice Controlled, бял

id 226905 Код: OOTEXIAOMIBHR5056EU
453.83 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси

XIAOMI Mi Air Purifier 4 Pro

 

 

 

 

 

Xiaomi Mi Air Purifier PRO 

Xiaomi Mi Air Purifier PRO е най-големият от предлаганите в серията. Pro моделът висок 73.8 см, а страните му са по 31 см. Пречиствателят тежи само 9 килограма, което заедно с бързата му работа го прави много лесен за преместване.

   
   

OLED дисплей

Уредът има вграден OLED екран, на който можете да следите качеството на въздухът и режимът на работа по всяко време, както и температурата и влажността в помещението.

Mi Air Purifier Pro се контролира посредством смартфон и връзка през Wi-Fi рутер. Има специално приложение съвместимо с всеки Android или iPhone, с което можете да пускате и спирате пречиствателят дори и когато не сте си вкъщи.

   
   

Как пречиства Xiaomi Mi Air Purifier PRO H

В основата на процесът стои специален цилиндричен филтър, който заема и по-голямата част в самият уред. Около него се намират специални вентилатори с незалепваща повърхност, които вдишват въздухът по специална технология от страни, а други перки издухват чистия въздух през горната част на Air Purifier Pro. Не се стряскайте от много перки обаче, те са супер тихи и поддържат и нощен режим, за допълнителен комфорт и тишина.

Филтърът е трипластов. Единият пласт задържа по-големите частици като прах, косми, влакна. Втория пласт отделя фините прахови частици и алергените от полени. Третият пласт премахва миризми от готвене, тоалетна, цигари, както и други неприятни аромати.

   
   

Поддръжка на филтъра

Самият филтър трябва да се сменя на определено време - в зависимост от натрупването на частиците по него - уредът ще ви извести когато моментът наближи. Той се сменя много лесно, няма никакво разглобяване или щипки - отваряте вратичката, изваждате старият и поставяте новия.

Xiaomi Mi Air Purifier Pro пречиства по 500 кубически метра въздух на час и е подходят за помещения от 35 до 60 квадратни метра. 

   
   

Подходящ през цялата година

Независимо къде живеете - в голям град или в планината, Mi Air Purifier Н има много възможности, които биха били полезни на широк кръг от хора. И макар тези уреди да са популярни най-много през зимата или целогодишно за живущите около големи булеварди, хората с алергии или с недостатъчна вентилация, може също да ги намерят за изключително полезни.

 

 

 

 

 

 

Стъпка 1

Развийте и извадете решетката

Стъпка 2

С мека кърпа почистете въздуховодите и перките на вентилатора

 

Стъпка 3

Завийте решетката обратно на мястото си

 

 

Завийте решетката обратно на място Лесно отваряне и затваряне

Дизайн с магнитна врата

 

 

 

 

 

Характеристики

Нов дизайн
Основна разлика в дизайна на MI Air Purifier 4 Pro спрямо по - старите модели е, че горната решетка над разпръскващия вентилатор може да се отваря, което позволява почистване на целия въздуховод до филтъра.
Бутоните за контрол вече се намират върху самия тъч скрийн.

Йонизация
Нова функция в четвъртата генерация пречистватели е йонизиране на въздуха с отрицателни йони. Тази функция може да бъде включена през Mi Home приложението.

Функции
Чрез 360-градусово засмукване от всички страни, въздухът преминава през филтъра и после излиза през горната част на уреда.
Уредът работи с различни режими на работа, които може да се променят по избор. Автоматичният режим определя скоростта на вентилатора в зависимост от замърсеността на въздуха.

Площ
Mi Air Purifier 4 Pro е най ефективен на площ между от 35м2 до 60м2  (Изчисленията са направени когато продуктът е поставен в центъра на помещението. Ако е поставено в края, ефективното покритие спада с до 30% освен ако не се използва турбо режим.)

Филтри
Mi Air Purifier 4 и Mi Air Purifier 4 Pro не са съвместими с предишните филтри за пречистватели от първо, второ и трето поколение. Новите филтри за тези модели имат добавен активен въглен в най-вътрешната си част, благодарение на който се неутрализират изключително силни и вредни миризми като формалдехид и други. Новите филтри имат и по-добро антибактериално и антивирусно покритие, които неутрализират и спират разпространението на много познати вируси и бактерии.

Управление
Mi Air Purifier 4 Pro работи чрез Mi Home приложението, където могат да бъдат включени в различни автоматизации и сценарии на умен дом. Могат да бъдат контролирани чрез OK Google и Amazon Alexa.

 

 

Спецификации

Име на продукта: Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

Размери на продукта: 275×275×680мм

Нето тегло на продукта: прибл. 6,8 кг

Ефективна площ на покритие: 35-60㎡

Шум: ≤65dB(A)

PM CADR: 500m³/h

Ефективност на пречистване на частици: Висока

Съдържание на пакета:
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro x1
Филтър x1
Ръководство за потребителя x1
Захранващ кабел x1

 

 

 
Виж още Овлажнители и Пречистватели Xiaomi

Технически характеристики

Тип:  Пречиствател на въздух
Цвят:  Бял
Особеност:  Съобразно описанието

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


test1
 • OOTEXIAOMIBHR5056EU
 • OOTEXIAOMIBHR5056EU
 • OOTEXIAOMIBHR5056EU
 • OOTEXIAOMIBHR5056EU
 • OOTEXIAOMIBHR5056EU