Wolfenstein: The Two Pack product
GMWOLFENSTEINTHETWOPACKPCGMWOLFENSTEINTHETWOPACKPCGMWOLFENSTEINTHETWOPACKPCGMWOLFENSTEINTHETWOPACKPC

Игра Wolfenstein: The Two Pack, за PC

 • Модел: Wolfenstein: The Two Pack
 • Марка: Bethesda|
 • Код: GMWOLFENSTEINTHETWOPACKPCИгра Wolfenstein: The Two Pack, за PC
 • Код на продукта: PL32920
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Описание
  Това издание включва:

  Wolfenstein: The New Order (игра)
  Wolfenstein: The Old Blood (игра)  Wolfenstein: The New Order

  През 1946 г. Втората световна война бушува из цяла Европа. Макар на някои места съюзниците да са успели да си извоюват предимство, нацистките сили бързо и драматично променят хода на събитията, подкрепени от модерната военна машина на генерал Вилхелм Щрасе-Главата на смъртта (Wilhelm “Deathshead Strasse”). Когато и последната съюзническа атака срещу супер войниците му се проваля, всички надежди угасват. През 1960 г. войната е приключила, а нацистите са триумфиращите победители. Чрез неумолима сила и брутални заплахи те са успели да покорят дори и най-могъщите нации и сега техният режим управлява целия свят с железен юмрук. Вие сте американският герой от войната капитан Би. Джей. Бласковиц ( B.J. Blazkowicz), който трябва да започне самоубийствена контра-атака срещу чудовищните нацисти. Само вие можете да възпрете генерала и да пренапишете историята.

  Нападението: преживейте напрегнатата битка от първо лице, докато се изправяте срещу гигантски нацистки роботи, тромави супер войници и елитни шокови войски - всички пресъздадени с невероятни детайли благодарение на id Tech 5 енджина.
  Действието: Сред спиращите дъха действия във Wolfenstein ще видите автомобилни преследвания в планините, подводни проучвания, контролирани от вас нацистки военни машини.
  Арсеналът: събирайте свръх модерни нацистки технологии. Прониквайте в секретни лаборатории и силно охранявани оръжейни складове, за да подобрявате инструментите си за унищожение.


  Wolfenstein: The Old Blood

  Годината е 1946, а нацистите са на крачка от спечелването на Втората световна война. За да промени това, B.J. Blazkowicz се впуска в епична мисия от две части, навътре в Бавария.

  В първата част, "Rudi Jager and the Den of Wolves", B.J. Blazkowicz се изправя срещу обезумял затворнически надзирател, след като прониква в замъка Wolfenstein, за да открадне важна информация свързана с модерната военна машина на генерал Вилхелм Щрасе-Главата на смъртта (Wilhelm “Deathshead Strasse”).

  Във втората част, "The Dark Secrets of Helga Von Schabbs" – все още в търсене на нужната информация B.J. Blazkowicz се озовава в Уолфбург (Wulfburg), където обсебен нацист археолог е изровил тайнствен артефакт зареден с мрачна и опасна енергия.

  Дали ще се промъкваш и ще изненадваш противниците в гръб, или предпочиташ да се изправяш с враговете лице в лице- изборът е изцяло твой. Играта може да бъде изиграна и по двата начина.
  Задължителното вече условие - 60 кадъра в секунда.
  Използвай разнообразни оръжия (които можеш да модифицираш), експлозиви, тактики, включващи дори плуване, за да надвиеш противниците си.
  Динамичен екшън и завладяващо приключение комбинирани в напрегната и увлекателна история.


  Виж още Bethesda

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти