Волан с педали Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB product
promo
GAVTHRUSTMASTERT80FERR488GTBEDGAVTHRUSTMASTERT80FERR488GTBEDGAVTHRUSTMASTERT80FERR488GTBED

Волан с педали Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition - PC, PS4

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане

 

ПЪЛНО ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Впусни се в игрите си с волана с педали T80 Ferrari 488 GTB Edition и почувствай състезателния дух!

Воланът T80 Ferrari 488 GTB Edition е репродукция на този от Ferrari 488GTB в мащаб 8:10; официално лицензиран от Ferrari и разработен, за да предостави пълен реализъм във всички PS4 игри, които поддържат волани. 

 

 

 

 

 

Това е първият официален състезателен волан за PlayStation 4, съвместим с всички рейсинг игри за конзолата от следващо поколение. Моделът е с ергономичен дизайн, оптимизиран за всички видове игри със състезания на PlayStation 4 - GT, F1, фабрични коли, рали, аркадни и т.н. По повърхността на волана има обшивка с гумирана текстура за по-добър захват. Реалистично, линейно съпротивление с автоматично връщане в централна позиция. 

PlayStation 4 лицензът гарантира 100% съвместимост на игрите и менютата с официалните “PS” , “Share” и “Options” бутони. 

 

 

 

 

 

Основни характеристики: 

  • Официален, фабрично инсталиран фърмуер, който позволява автоматично разпознаване на волана от PS4 конзолата. 2 педала с широка степенка. 

  • Възможност за настройка на ъгъла на наклона за всеки педал. Педалът за спирачката е с прогресивно съпротивление. Авто-центриране. Специалната система на Thrustmaster® "bungee cord" ви осигурява реалистично съпротивление. 

  • Воланът е облицован с гумена материя, за да не се хлъзгат дланите. 2 лоста + 11 екшън бутона + D-пад. Възможност за настройване чувствителността на волана за прецизно шофиране. Централна система за захващане, която ви осигурява максимална стабилност независимо от типа бюро или маса, на които ще бъде поставен воланът.
Виж още Волан Thrustmaster

Технически характеристики

Тип:  Волан с педали
Съвместимост:  PC/PS4
Интерфейс:  USB

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: