Viking Battle For Asgard product
GCONGVIKINGBATTLEFORASGARDPS3GCONGVIKINGBATTLEFORASGARDPS3GCONGVIKINGBATTLEFORASGARDPS3GCONGVIKINGBATTLEFORASGARDPS3

Viking Battle For Asgard, за PlayStation 3

  39.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Viking Battle For Asgard

  В Асгард се води страховита битка – царството на нордическите богове. Сраженията ескалират, прехвърляйки се в света на смъртните Мидгард и сега е необходим шампион. Във Viking: Battle for Asgard само воин може да сложи край на тази война, заплашваща съдбата на Асгард и самите богове.
  Дъщерята на нордическия бог на злото Локи – богинята Хел е прогонена от небесното царство Асгард, защото оспорва правилата на върховния бог Один. Разярена от случилото се, Хел се опитва да освободи древния бог-вълк Фенрир, за когото легендите разказват, че ще предизвика Рагнарок – апокалиптичната битка, която ще унищожи Асгард и боговете. Със своята армия от възкресени викингски войни тя тръгва на поход към нищо неподозиращия свят на смъртните Мидгард.
  Дъщерята на Один – богинята на любовта и мъдростта Фрея е натоварена със задачата да възпре Хел и да защити бъдещето на човечеството. За свой шампион тя избира Скарин – велик, но непокорен млад воин, който си няма никаква идея за истинската причина да бъде избран от боговете и да бъде захвърлен насред горчивата им война.
  Като Скарин вие преживявате безпрецедентни бойни сцени, на чело на атаката в титаничния сблъсък между могъщите божества и обикновените хора. Войната се разразява на красивите пейзажи на Viking. Обширни, гъсто населени острови и разнообразни светове, в които ви очакват открития, промъкване, брутални сблъсъци, прерастващи в епични сражения, каквито не сте виждали досега в конзолна игра.


  Виж още Игри за Конзоли SEGA

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+