Уок тиган Pensofal CUPRUM 6707 Меден цвят product
PANPENSOFALCUPRUM6707PANPENSOFALCUPRUM6707

Уок тиган със стоманена дръжка Pensofal CUPRUM 6707, 28 см, Двойно индукционно дъно, 7 слойна структура с минерали BIOTANK, Меден цвят

id 165310 Код: PANPENSOFALCUPRUM6707
55.90 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
Уок тиган Pensofal CUPRUM
Покритие BIOTANK за невероятно кухненско преживяване
Създадени в Италия
Серията на доказания италиански бранд Pensofal, CUPRUM, e създадена по последни технологии, използвани в изработката на съвременни кухненски съдове. Със своята наистина уникална 7 слойна конструкция, CUPRUM предлага едни от най-иновативните и впечатляващи кухнески съдове.

Всеки един съд от Pensofal CUPRUM е плод на продължителни проучвания и разработки, довели до създаването на страхотната италианска серия. Изпипаният дизайн на тиганите е създаден с множество предимства и подобрения в сравнение с повечето тигани на пазара и съчетава високо качество, елегантен външен вид и лукс.
Универсалността им е огромна - освен, че са подходящи за разлчини повърхности, съдомиялна машина, всеки един от съдовете може да се използва във фурната, дори и тиганите!

Технологията, по която е създадена кованото дъно гарантира идеални резултати в кухнята. То е изработено от два пласта неръждаеама стомана - изцяло нова технология, която ще осигури супер проводимост и ефективно разпределение на топлината за по-лесно и икономично готвене. Дъното е универсално и е подходящо за всички видове котлони, използващи се днес - газови, електрически ,стъклокерамични и дори индукционни.

Готвенето е като по учебник с удобствата и предимствата на тиган Pensofal. Той ще ти предложи нов, по-здравословен начин за готвене и приготвяне на вкусна храна. Многопластовата структура "медна пита" BIOTANK® ще ти бъде пръв помощник в тази цел. Покритието, подсилено с твърди натурални минерали, е изключително устойчиво и е освободено от всякакви вредни съставки като PFOA, кадмий, тежки метали, олово и др. Патентованата технология BIOTANK® ще ти осигурно максимален незлепващ ефект и ще ти позволи да готвиш с минимално количество мазнина.


Виж още Тигани Pensofal

Технически характеристики

Тип:  Уок тиган
Диаметър:  28 cm
Дълбочина:  7.8 cm
Материал:  Алуминий
Покритие:  Минерал
Източник на топлина:  Газ/Електрически/Индукция/Стъклокерамика/Халоген
Капак:  Не
Особеност:  Незалепващо покритие

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

test1
 • PANPENSOFALCUPRUM6707
 • PANPENSOFALCUPRUM6707