Универсален тиган Pensofal PEN 6705 product
PANPENSOFALPEN6705

Универсален тиган Pensofal PEN 6705, алуминий, минерално покритие, 28 cm диаметър, 4.5 cm дълбочина, меден

id 164230 Код: PANPENSOFALPEN6705
49.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
 
Уок тиган Pensofal CUPRUM
Покритие BIOTANK за невероятно кухненско преживяване
Създадени в Италия
Серията на доказания италиански бранд Pensofal, CUPRUM, e създадена по последни технологии, използвани в изработката на съвременни кухненски съдове. Със своята наистина уникална 7 слойна конструкция, CUPRUM предлага едни от най-иновативните и впечатляващи кухнески съдове.
италиански тиган pensofal cuprum със многослойна конструкция "медна пита"
 
Всеки един съд от Pensofal CUPRUM е плод на продължителни проучвания и разработки, довели до създаването на страхотната италианска серия. Изпипаният дизайн на тиганите е създаден с множество предимства и подобрения в сравнение с повечето тигани на пазара и съчетава високо качество, елегантен външен вид и лукс.
Универсалността им е огромна - освен, че са подходящи за разлчини повърхности, съдомиялна машина, всеки един от съдовете може да се използва във фурната, дори и тиганите!
тиган с двойно индукционно дъно pensofal cuprum мед
 
Технологията, по която е създадена кованото дъно гарантира идеални резултати в кухнята. То е изработено от два пласта неръждаеама стомана - изцяло нова технология, която ще осигури супер проводимост и ефективно разпределение на топлината за по-лесно и икономично готвене. Дъното е универсално и е подходящо за всички видове котлони, използващи се днес - газови, електрически ,стъклокерамични и дори индукционни.
уникална конструкция от 7 слоя pensofal cuprum мед
 

Готвенето е като по учебник с удобствата и предимствата на тиган Pensofal. Той ще ти предложи нов, по-здравословен начин за готвене и приготвяне на вкусна храна. Многопластовата структура "медна пита" BIOTANK® ще ти бъде пръв помощник в тази цел. Покритието, подсилено с твърди натурални минерали, е изключително устойчиво и е освободено от всякакви вредни съставки като PFOA, кадмий, тежки метали, олово и др. Патентованата технология BIOTANK® ще ти осигурно максимален незлепващ ефект и ще ти позволи да готвиш с минимално количество мазнина.

италиански тиган pensofal
 
Pensofal CUPRUM е последната луксозна серия на италианския бранд, осигуряващ на милиони домакинства висококачествени и практични решение за кухнята. Техните съдове за ориентирани към подобряване живота на своите клиенти, концентрирайки се в производство на екологично съобразени продукти, щадящо както здравето на своите клиенти, така и това на природата.
индукционно дъно pensofal cuprum copper
 
Покритието, използвано в медната серия на Pensofal - CUPRUM е патентовано от италианската фирма и е гарант за максимални резултати. Устойчивостта му се дължи на подсилване с натурални минерали, които да осигурят комфорт и спокойствие при употреба.
тиган за здравословно готвене Pensofal CUPRUM без PFOA химикали
 

За да отговори на съвременните потребителски изисквания, всяка една част от CUPRUM е изцяло освободена от съставки като PFOA, олово, никел и други тежки метали. Съдовете са напълно съобразени с околната среда и не отделят вредни за здравето частици при нагорещяване.
Виж още Тигани Pensofal

Технически характеристики

Тип:  Универсален тиган
Диаметър:  28 cm
Дълбочина:  4.5 cm
Материал:  Алуминий
Покритие:  Минерал
Източник на топлина:  Газ/Електрически/Индукция/Стъклокерамика/Халоген
Капак:  Не
Особеност:  Позволява готвене без мазнин

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

test1
 • PANPENSOFALPEN6705