Uncharted 4: A Thiefs End Standard Plus Edition product
НазадGCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4Напред

Uncharted 4: A Thiefs End, Standard Plus Edition, за PS4

 • Марка: Sony
 • Код: GCONGATHIEFSENDPREORDERPS4Uncharted 4: A Thiefs End, Standard Plus Edition, за PS4
 • Модел: A Thiefs End SPE
 • Налично във външен склад
  55.44 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Сега при поръчка на Uncharted 4: A Thief's End получаваш като подарък Индиана Джоунс - Трилогия на DVD.
  Uncharted 4: A Thief's End Standard Plus Edition идва със следното съдържание:

  Uncharted 4: A Thief's End
  Обложка с алтернативен арт, която може да се завърти при желание.
  Дигитално съдържание - Heist Drake Multiplayer Skin и Snow Weapon Multiplayer Skin
  Няколко години след последното си приключение, отказалият се вече търсач на съкровища, Nathan Drake, е принуден отново да се върне към света на крадците. Залогът е още по-личен от всякога и Drake се впуска в едно невероятно пътуване в преследването на една историческа конспирация и легендарно пиратско съкровище. Неговото най-голямо приключение ще подложи на тест физическите му граници, решителността му и в крайна сметка това, което той е готов да жертва, за да спаси тези, които обича. В сюжета на играта за пръв път е включен и брата на Drake, Sam, който търси помощ от небезизвестния авантюрист.

  В преследване на отдавна изгубеното съкровище на капитан Henry Avery, Sam и Drake се впускат в търсене на Libertalia, пиратска утопия намираща се в дълбоко в горите на Мадагаскар. Uncharted 4: A Thief's End ще те отведе през едно невероятно пътешествие по цял свят, през необятни джунгли, забравени градове и заснежени планински върхове в търсене на съкровището на Avery.

  Naughty Dog се завръщат по-силни и решени да покажат всъщност истинската сила на PlayStation 4 с Uncharted 4: A Thief's End – едно от ексклузвините заглавия за конзолата на Sony, което разкрива истинския потенциал на следващото поколение. Очакват те великолепната визия, атмосфера, история и геймплей, които само първокласно студио би било в състояние да ти предложи.


  Виж още Игри за Конзоли Sony

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: