Ultradesk SPACE XXL Schwarz product
НазадBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZBROULTRADESKSPACEXXLSCHWARZНапред

Компютърно бюро Ultradesk SPACE XXL, карбоново покритие, LED RGB, гейминг, черно

  • Безплатна доставка
649.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Гейминг бюрото Ultradesk Space XXL ти предоставя най-голямото пространство за цялото ти оборудване. Много по-дългата 154 cm основа побира 3 или 4 монитора. Горната част е защитена от покритие от карбонови нишки и два отвора за кабели.

Със специалните черни рамки, които го отличават от по-малкия модел, ще се чувствате сигурни. Те са направени от стомана и са допълнително подсилени. При новата рамка няма излишни тръби които минават през бюрото и така има максимално пространство за вашите крака.

LED RGB осветление с 6 цвята и специални ефекти, осветяват Space XXL. Лампите се намират от двете страни на бюрото, а удобния сензорен панел ви позволява да ги нагласяте лесно и бързо. Захранването се извършва със стандартен USB кабел.

Ultradesk Space XXL добавя малки, но иновативни добавки, които осигуряват невероятен комфорт – стойка за закачане на слушалки, стойка за часа и мини поставка за допълнително гейминг оборудване.

Плътната подложка за мишка и клавиатура покрива цялата дължина на бюрото. Тя е водоустойчива и може да се пере при замърсяване. Осигурява чудесен контрол на мишката и регистрира всяко движение точно и прецизно.

Ultradesk Space XXL е бюрото за истинските геймъри, които имат първокласно оборудване, което заслужава да бъде подредено и организирано по най-добрия начин. Сглобяването му отнема от 30 до 60 минути, като всички нужни инструменти са включени в комплекта.


Виж още Бюра Ultradesk

Технически характеристики

Тип:  Компютърно
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане