Ultradesk Racer UDESK-RA-BK product
НазадBROULTRADESKUDESKRABKBROULTRADESKUDESKRABKBROULTRADESKUDESKRABKBROULTRADESKUDESKRABKBROULTRADESKUDESKRABKBROULTRADESKUDESKRABKНапред

Компютърно бюро Ultradesk Racer, микрофибърно покритие, гейминг, черно

  • Безплатна доставка
599.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Гейминг бюрото Ultradesk Racer не се движи дори на милиметър по време на динамична игра. Дори ако умишлено се опитате да го разклатите, то няма да помръдне. Има защитно въглеродно покритие. Преградите за сигурност са монтирани в краищата и са предназначени да предпазват оборудването от падане. В задната част е възможно да се монтират стойки за монитори.

Уникална RGB призматична LED подсветка. Широка лента, която генерира невероятни цветни ефекти в специален режим (налични са 3 режима: фиксиран цвят, стандартен цветен цикъл, RGB Prismatic цикъл). От лявата и дясната страна на бюрото ще намерите 3 секции от светодиоди - по цялата дължина на крака, на страничната стена на работния плот и на работния плот. Системата се активира от голям бутон, който се използва и за промяна на режима на подсветката.

В комплекта всеки клиент получава комплект от 4 XXL подложки в различни цветове. Зад работния плот има голям рафт, който улеснява окабеляването. Разполага със собствени изходи за отделните кабели.


Виж още Бюра Ultradesk

Технически характеристики

Тип:  Компютърно
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане