Ultradesk Action black product
НазадBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKBROULTRADESKUDESKACBKНапред

Компютърно бюро Ultradesk Action, микрофибърно покритие, гейминг, черно

  • Безплатна доставка
479.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Гейминг бюрото Ultradesk Action е идеалното допълнение за всички любители на дигиталните забавления. Благодарение на ергономичния дизайн и удобните приставки, то не само ви позволява да се наслаждавате на комфорт по време на игра, но и да поддържате перфектния ред около вас. Изработено е от висококачествени материали, оборудвано с ефективна LED подсветка и има практичен преден капак.

Бюрото Ultradesk Action има алуминиевата рамка, която позволява постигане на идеалното ниво на стабилност, а работният плот е MDF композитна дъска. Има водоустойчиво покритие от въглеродни влакна, което го предпазва от механични повреди. Предният капак и страничните панели са изработени от висококачествена пластмаса. Краката на бюрото Ultradesk Action са покрити, за да се драска пода.


Виж още Бюра Ultradesk

Технически характеристики

Тип:  Компютърно
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане