Truberbrook (Nintendo Switch) product
НазадGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHGCONGTRUBERBROOKSWITCHНапред

Игра за конзола Truberbrook, за Nintendo Switch

  79.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Truberbrook е вълнуваща приключенска игра, изпълнена с мистерия, чието действие се развива в провинционалните райони на Германия в края на 60-те години на миналия век. Играчът поема ролята на младия американски физик Tannhauser, който се озовава в Truberbrook, застаряващо, но красиво курортно селище, разположено някъде из гъсто залесената провинция на Западна Германия. Tannhauser, работещ по своята докторска дисертация, пристига в Truberbrook с намерение да се отърси от напрежението и прочисти мислите си. Но нещо в този град изглежда странно а привидно спокойната обстановка, постепенно се превръща в озадачаваща научна фантастика.

  • Една от най-отличителните черти на играта е нейният уникален визуален стил. Цялата природа и всички декори са изградени като истински миниатюрни макети, заснети с 3D скенер, дигитално полирани и след това смесени с анимирани герои, визуални ефекти и допълнения.
  • Truberbrook е класическа point-and-click, приключенска игра с модерен подход.
  • Настроението и атмосферата на играта са вдъхновени от сериали като Twin Peaks, The X-Files и Stranger Things.
  • Играта смесва немския фолклор с увлекателна научно-фантастична сюжетна линия, обхващаща универсални теми като любов, приятелство, лоялност, безкористност, себеопознаване и лов на чудовища.
  Виж още Игри за Конзоли Headup Games

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти