Tropico 6 PC product
НазадGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCGMTROPICO6PCНапред
ОписаниеТехнически характеристики

El Presidente се завръща! Във времена на политически вълнения и социални безредици, хората призовават за визионерски лидери, които ще ръководят съдбата на своята страна с прозорливост и изобретателност. Докажи се отново като всяващ страх диктатор или миролюбив държавник в островната държава Тропико и оформи съдбата на твоята нация, минавайки през четири отличителни епохи. Сблъскай се с нови предизвикателства на международната сцена и винаги взимай под внимание нуждите на твоите хора.

За пръв път в поредицата имаш възможност да управляваш обширни архипелази и да изграждаш мостове, за да свържеш островите си и да използваш нови транспортни средства и инфраструктура. Изпрати островните жители на мисия да откраднат чудесата на света, включително Статуята на свободата и Айфеловата кула. Персонализирай двореца си по твой вкус и изнеси предизборни речи от неговия балкон, за да спечелиш благоволението на поданиците си.

  • Играй на големи архипелази за първи път в поредицата. Управлявай няколко острова едновременно и се адаптирай към различни и нови предизвикателства.
  • Изпрати агентите си на мисии до чужди земи с цел да откраднат световните чудеса и паметници, за да ги добавиш към твоята колекция.
  • Построй мостове, изгради тунели и транспортирай гражданите и туристите в таксита, автобуси и въздушни лифтове. Tropico 6 предлага напълно нови транспортни и инфраструктурни възможности. 
  • Персонализирай по твой вкус облика на двореца ти и избери различни екстри.
  • Tropico 6 включва подобрена система за развитие, фокусирана върху политическите аспекти, обвързани с ролята на най-великия диктатор в света.
  • Предизборните речи се завръщат в играта! Обръщай се към хората и прави обещания, които е трудно да спазиш.
Виж още Игри за PC Kalypso

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: