Toukiden 2 product
НазадGCONGTOUKIDEN2PS4GCONGTOUKIDEN2PS4GCONGTOUKIDEN2PS4GCONGTOUKIDEN2PS4GCONGTOUKIDEN2PS4GCONGTOUKIDEN2PS4Напред

Игра за конзола Toukiden 2, за PS4

  79.90 лв - ст.цена
  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Повече от хилядолетие организация, известна като Унищожителите (Slayers), се бие срещу демоните (Oni) в сенките. След събитията от преди десет години, известни като Порбуждането (the Awakening), те винаги са на пост, пазейки човечеството и съхранявайки историята.

  Унищожителите:

  Ти си млад Унищожител, участвал в защитата на Yokohoma. Ала тайнствен портал те отвежда в селото Mahoroba. Събуждаш се без да си спомняш нищо от случилото се...
  Professor - брилянтен учен, отдала се на машините и впуснала се в търсене на истината за света. Тя разработва механичните същества, известни като "machina". Тя е създателка на Tokitsugu и на Демонската Ръка (Demon Hand). Изследвайки древните руини на отдавна несъществуваща цивилизация, тя се надява да открие истината за света.
  Tokitsugu - механика отвън, смело сърце отвътре. Това е machina, която носи душата на човек. Въпреки миловидния си вид, той е смел войн и често помага на Унищожителите. Ненадминат е в стрелбата с пушка.
  Gwen - синеока и русокоса, тя е част от Унищожителите, майстор в битката с меч и щит.
  Benizuki - Унищожител с тъмно минало. Benizuki винаги е била смятана за най - силната в цялото село Mahoroba. И всички я харесват, защото е мила и отзивчива, ала нещо се крие в миналото й.
  Homura - странстващ Унищожител с крадливи наклонности. Един ден, той е заловен от Benizuki и е принуден да се присъедини към тях. Въпреки, че никой никога не го е обучавал, Homura e майстор в боравенето със специфичното оръжие, което носи - острие от брадва, закачено на верига.
  Kamuna - бивш самурай, впуснал се в търсене на сила. Той е най - добрият майстор на меча и никога не е губил дуел. Всички му се доверяват, въпреки че по природа е мълчалив и необщителен.
  Tsubaki - млад Унищожител, която желае да стане най - добрата. Тя е талантлива и завършва с най- добър успех обучението си. Твърдо решена е да си пробие път до върха и да отмъсти за смъртта на майка си.
  Mitama:

  Това са душите на умрели герои, затворени от демоните. Унищожителите притежават умението да се свръзват с тях и да комуникират. Mitama подпомага героите, давайки им допълнителни умения.
  Разгърната история, основаваща се на японската митология:

  Куестове за изпълнение в селото Mahoroba.
  Реликви, разкриващи историята на древна цивилизация.
  Странни сандъци, които ще ти помагат да обменяш екипировка.
  Златни знаци, носещи се във въздуха, те индикират скрити места. Говори се, че който ги открие - късметът винаги ще му се усмихва.
  Всичко, от което се нуждаеш:
  Селото Mahoroba е твоето убежище, от където ще получаваш заповеди и наставления. Там се намират ковачът, както и свещеното място, в което ще можеш да затвърдиш връзката си с Mitama.

  Епичните умения в съчетание с детайлната графика, ще те потопят в динамични битки и драматична история. Обещаваме невероятно преживяване, с японски привкус и дълги часове игра.


  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти