Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition product
НазадGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EНапред

Игра Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition, за PC

 • Модел: Tides of Numenera D1E
 • Марка: inXile Entertainment|
 • Код: GMTIDESOFNUMENERAD1EИгра Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition, за PC
 • Код на продукта: PL31638
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition включва:

  Играта Torment: Tides of Numenera
  Оригинален саундтрак.
  Карта на света.
  Следното допълнтелно дигитално съдържание:
  Torment: Tides of Numenera пътеводител.
  Mindforged Synthsteel Plating.
  Твоята история започва, падайки от орбитата - ново съзнание в тяло на същество, мамило Смъртта в продължение на векове. Ако оцелееш, то ще е само, за да се опиташ да преминеш през Деветия Свят и да се увериш колко трудна задача е това... и смъртоносна.
  Заобиколен си от странна компания, чийто мотиви са неизвестни - дали биха ти помогнали или по - скоро наранили?! При всички положения, ще трябва да избягаш от древното същество, наречено Sorrow, и да дадеш отговор на въпроса - колко струва човешкият живот?

  Torment: Tides of Numenera е тематичният наследник на Planescape: Torment - едно от най - обичанието RPG-та, признато от критиците.
  Дълбока, многопластова история, която се развива в атмосферичен свят, замесен от парченца Sci-fi и фентъзи, мрачна обреченост и много разклонения, по които да поемеш.
  Деветият Свят - мястото, което съчетава оригинален сетинг и невероятни визуални ефекти, за да те потопи напълно в едно ново тактическо приключение.
  Всяко решение е от значение. Твоят избор определя пътя, по който ще поемеш. Премисляй всяка крачка и внимателно избирай къде стъпваш. Защото моралните устои в Деветия Свят не се изчерпват само с "правилно" и "грешно". От теб зависи съдбата на хората, и техните взаимоотношения.
  Системата "Crisis" - нововъведение в геймплея на битките, което ги различава от поредното унищожение на врага. Съчетанието от пъзели, социална интеракция, прокрадване, тактически решения - ще разнообрази не само играта ти, но и ще подложи геймърските ти умения на изпитание.


  Виж още inXile Entertainment

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти