Тиган за палачинки Pensofal CUPRUM 6714 Меден цвят product
PANPENSOFALCUPRUM6714PANPENSOFALCUPRUM6714

Тиган за палачинки Pensofal CUPRUM 6714, 27 см, Двойно индукционно дъно, 7 слойна структура с минерали, Меден цвят

id 165307 Код: PANPENSOFALCUPRUM6714
  42.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеХарактеристикиРевюта / Въпроси
  Тиган за палачинки Pensofal CUPRUM
  Покритие BIOTANK за невероятно кухненско преживяване
  Създадени в Италия
  Серията на доказания италиански бранд Pensofal, CUPRUM, e създадена по последни технологии, използвани в изработката на съвременни кухненски съдове. Със своята наистина уникална 7 слойна конструкция, CUPRUM предлага едни от най-иновативните и впечатляващи кухнески съдове.
  Всеки един съд от Pensofal CUPRUM е плод на продължителни проучвания и разработки, довели до създаването на страхотната италианска серия. Изпипаният дизайн на тиганите е създаден с множество предимства и подобрения в сравнение с повечето тигани на пазара и съчетава високо качество, елегантен външен вид и лукс.
  Универсалността им е огромна - освен, че са подходящи за разлчини повърхности, съдомиялна машина, всеки един от съдовете може да се използва във фурната, дори и тиганите!

  Технологията, по която е създадена кованото дъно гарантира идеални резултати в кухнята. То е изработено от два пласта неръждаеама стомана - изцяло нова технология, която ще осигури супер проводимост и ефективно разпределение на топлината за по-лесно и икономично готвене. Дъното е универсално и е подходящо за всички видове котлони, използващи се днес - газови, електрически ,стъклокерамични и дори индукционни.

  Готвенето е като по учебник с удобствата и предимствата на тиган Pensofal. Той ще ти предложи нов, по-здравословен начин за готвене и приготвяне на вкусна храна. Многопластовата структура "медна пита" BIOTANK® ще ти бъде пръв помощник в тази цел. Покритието, подсилено с твърди натурални минерали, е изключително устойчиво и е освободено от всякакви вредни съставки като PFOA, кадмий, тежки метали, олово и др. Патентованата технология BIOTANK® ще ти осигурно максимален незлепващ ефект и ще ти позволи да готвиш с минимално количество мазнина.


  Виж още Тигани Pensofal

  Технически характеристики

  Тип:  Тиган за палачинки
  Диаметър:  27 cm
  Дълбочина:  2 cm
  Материал:  Алуминий
  Покритие:  Минерал
  Източник на топлина:  Газ/Електрически/Индукция/Стъклокерамика/Халоген
  Капак:  Не
  Особеност:  Незалепващо покритие

  Добави Ревю / Въпрос

  Оцени продукта или задай въпрос?

  0.00 от 0 ревюта
  • 5
   0 ревюта
  • 4
   0 ревюта
  • 3
   0 ревюта
  • 2
   0 ревюта
  • 1
   0 ревюта

  test1
  • PANPENSOFALCUPRUM6714
  • PANPENSOFALCUPRUM6714