The Sims 4 Bundle Pack 7 (PC) product
НазадGMTHESIMS4BUNDLEPACK7GMTHESIMS4BUNDLEPACK7GMTHESIMS4BUNDLEPACK7GMTHESIMS4BUNDLEPACK7GMTHESIMS4BUNDLEPACK7Напред
ОписаниеТехнически характеристики
The Sims 4 Bundle Pack 7 включва:
-Vampires Game Pack
-Kids Room Stuff
-Backyard Stuff

Превърни твоите Sims в могъщи вампири и се наслади на безсмъртието в една мрачна и зловеща нова дестинация с The Sims 4 Vampires. Създай разнообразни вампири, като използваш изцяло новите инструменти и отключи уникални сили, които дават на твоите Sims свръхестествени способности. Поеми към Forgotten Hollow, намери своето място и се запознай с други безсмъртни.

The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата. Новите Sims със сложни личности са сърцето на поредицата, а сега те са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение, а техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.


Виж още Игри за PC EA Games

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: