The Order: 1886 - Collector Edition product
НазадGCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4GCONGORDER1886COLLECTOREDPS4Напред

The Order: 1886 - Collector Edition, за PS4

  • Безплатна доставка
179.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Колекционерското издание на The Order: 1886 включва следното съдържание:

Играта The Order: 1886
Replica Knight's vial pendant
Платнени нашивки (Isabeau & Galahad)
Стикери със символи от играта
Пощенски картички с арт от играта в специален плик
Дигитално съдържание:

DLC (Knight's Arsenal)
Официален саундтрак
Непоказвани досега кадри от създаването на играта
The Order: 1886 пренаписва историята като те запознава с една уникална представа за Лондон през Викторианската ера, където митът и технологията съществуват паралелно. Като член на елитен отряд от рицари ти имаш възможността да се присъединиш към една война водена от векове, която е на път да определи хода на историята завинаги.

Създадена от всепризнатото студио Ready at Dawn, The Order: 1886 е едно от най-очакваните ексклузивни заглавия за PlayStation 4.

Алтернативна история - The Order: 1886 ще ти позволи да преоткриеш уникалната визия на Лондон през викторианската епоха, където технологията се среща със свръх естественото. Използвай снаряжение, което не е съществувало през дадената ера, като без това да нарушава усещането за реализъм.
Историческа митология – Играта ще те запознае с една уникална митология, която смесва актуална история (реални световни местности, личности и събития) с познати митове и легенди за да създаде една алтернативна история напълно различна от тази позната ни в днешни времена.
Кинематографично – Уникалната кинематографична презентация е специално проектирана за да наподобява кино лента и са използвани познати за киното похвати и техники, които да подчертаят по драматичен начин персонажите и подсилят реализма.
Заветът на Ready At Dawn –Разработена от Ready At Dawn Studios, студиото стоящо зад заглавия като Daxter®, God of War®: Chains of Olympus и God of War®: Ghost of Sparta. Разработчиците са известни с това, че винаги се стремят да изстискат възможно повече от потенциала на Sony платформите и този път тяхното поле на изява е именно PlayStation 4.


Виж още Игри за Конзоли Activision

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Вземи на изплащане