The Dark Pictures: Man of Medan (Xbox One) product
НазадGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEGCONGDARKPICMANOFMEDANXBOXONEНапред
ОписаниеТехнически характеристики

Може да е при вас след лято 2019.

The Dark Pictures

Bandai Namco Entertainment и Supermassive Games си партнират за да представят една смразяваща кръвта нова поредица от хорър заглавия.

От създателите на Until Dawn…

The Dark Pictures е поредица от самостоятелни хорър игри, които имат за цел да предложат едно наистина ужасяващо изживяване за феновете на жанра. Всяка игра ще включва отделна нова история и нови герои.

Прогреса на играчите ще бъде наблюдаван от The Curator, който ще следи за изборите и развитието на героите. The Curator ще записва истории за живота и смъртта в негова собствена малка секция от огромно хранилище, съдържащо всяка история, разказана някога.

Man of Medan

Man of Medan е първата игра от Dark Pictures Anthology, която ще занесе свръхестествения ужас в South Pacific. Четирима приятели и техният капитан отплават в посока, в която според слуховете ще се натъкнат на останките от разбит кораб от Втората световна война. Докато денят напредва, а бурята нахлува, пътуването им е на път да се превърне в нещо много по-зловещо. Кой ще живее и кой ще умре? Това зависи от теб. Можеш ли да спасиш всички.

Ново ужасяващо изживяване

Supermassive Games предлага ново, страховито приключение, в което ще трябва да се изправиш пред най-дълбоко скритите си страхове.

Можеш ли да спасиш всички?

Всички герои могат да живеят и всички могат да умрат. Изборите, които правиш, ще решат съдбата им - смъртта може да се спотайва точно зад ъгъла…

Какво ще направиш, за да оцелееш?

Всеки избор, който правиш, носи своите последствия, което може да означава живот или смърт за твоите герои. Ще запазиш ли главата си, докато се бориш да оцелееш? Какви решения ще вземеш?
Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: