Tales from the Borderlands product
НазадGCONGTALESFROMBORDERLANDSPS4GCONGTALESFROMBORDERLANDSPS4GCONGTALESFROMBORDERLANDSPS4GCONGTALESFROMBORDERLANDSPS4GCONGTALESFROMBORDERLANDSPS4Напред

Описание

В безкомпромисния свят на Pandora, Hyperion „костюмар“ и един измамник поемат в своето приключение, в което да открият много пари, които и двамата мислят, че са техни. Приготви се да изживееш историята на Rhys и Fiona, които поемат забележително пътешествие през всепризнатата вселена, създадена от Gearbox Software.

Tales from the Borderands ще ти предложи:

Епизодично приключение в 5 части от създателите на Walking Dead
Поеми ролята на Rhys – първия протагонист в Tales of the Borderlands. Служител на Hyperion Corporation, главния производител на оръжия в Pandora, който е на път да изпълни своята мисия – най-голямото повишение; да направи Hyperion своя собственост.
Играй с Fiona – Като втори основен персонаж в Tales from the Borderands, професионален измамник, който съюзява сили с Rhys в задачата да възвърне пари, които смята за свои.
Посети Pandora – Мистериозната планета, която е част от емблематичната Borderlands поредица на Gearbox Software. Открий познати локации, както и нови такива.
Наслади се на своето изживяване, докато изборите ти променят целия сценарии, правейки го твоята собствена история.


Виж още Игри за Конзоли Telltale Games

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: