Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
НазадСъдомиялна машина Gorenje GS643D60XСъдомиялна машина Gorenje GS643D60XСъдомиялна машина Gorenje GS643D60XСъдомиялна машина Gorenje GS643D60XНапред

Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X, клас D, 16 комплекта, 7 температури, технология SuperSilent, сива

id 252655 Код: WDISGORENJEGS643D60X
1017.60 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане
16 комплекта
Съдомиялните Gorenje UltraClean предлагат достатъчно пространство за всички ваши нужди. Трите кошници позволяват измиване на до 16 комплекта едновременно. Изцяло гъвкавият интериор позволява различни варианти при зареждане и всичко става толкова лесно, че за вас остава единствено да се насладите на партито!
TotalDry
Отлично решение за бързо сушене при ниска консумация на енергия. След цикъла на миене, вратата на съдомиялната се отваря автоматично съвсем леко, за да изпусне парата навън. Това позволява на свежият въздух да достигне до измитите съдове и те да изсъхнат напълно.
Горно пръскащо рамо
Допълнителното пръскащо рамо в горната част на уреда, гарантира по-добро покритие и по-качествено изплакване, за до 30% по-добри резултати при измиване.
FastEfficient 1h
Ефективна и бърза програма, направена за ежедневна употреба. Работи при 65°C за 1 час.
Програма Самопочистване
Чистият интериор на уреда дава гаранция, че измиването ще е според очакванията ви. Активирайте самопочистващата програма веднъж месечно и няма да се налага да търкате на ръка интериора, пръскащите рамене и тръбите.
15min SpeedWash
Представете си, че организирате вечеря и съдовете от основното са измити навреме за сервиране на десерта. Когато изберете едночасовата програма, заедно с функция SpeedWash, съдомиялните Gorenje ще се погрижат за съдовете за едва 15 минути. Идеално за големия обем съдове на гостите.
ExtraHygiene
Тази програма включва допълнително плакнене със студена вода, последвано от удължено миене с топла вода при 70°C, за да елиминира 99.9% от бактериите. Програмата наподобява процеса на стерилизация и е направена за тези, които имат особено високи стандарти за хигиена.
AutoProgramme
Понякога имате нужда единствено от леко изплакване на чашите, друг път съдомиялната е пълна със силно зацапани чинии с остатъци от неделния обяд. Сензорната технология позволява настройване на програмата, така че да изчистите съдовете идеално като оптимизирате количеството вода и енергия.
Настройващи се кошници
Кошниците са оборудвани с маркирани елементи, които осигуряват гъвкавостта им, както и регулируема позиция заа лесно зареждане. Системата за лесно двустепенно настройване, позволява да поместите дори най-големите тави и плата. Отделението за чинии може лесно да се сгъне. Приборите могат да бъдат лесно подредени в специалната кошница, където са разположени отделно за перфектни резултати на измиване и изсушаване. Всеки детайл е направен с цел възможно най-лесно боравене.
D енергиен клас
Благодарение на новите оптимизирани програми и интелигентни решения, съдомиялните Gorenje комбинират перфектни резултати на миене и изсушаване, с много ниска консумация на енергия.
Плъзгащ се диспенсър за препарат
Новите съдомиялни Gorenje са оборудвани с минималистичен плъзгащ се диспенсър за препарат, от който таблетката се освобождава без шум. Функционалността на лесния за почистване диспенсър осигурява по-добро дозиране на препарат и по-добро измиване.
EcoProgramme
Когато изберете ECO програама, вашият уред ще използва по-ниски температури на миене и изсушаване и ще намали количеството вода, като отново постига ефикасно премахване на мръсотията.
Програма за стъкло
С тази специално разработена програма за стъкло, съдомиялните Gorenje UltraClean ще се погрижат деликатно за вашите чаши. Благодарение на ниската температура, програмата е безопасна дори за кристални чаши.
Връзка с топла вода
Съдомиялните Gorenje могат да бъдат свързвани с топла вода (макс. 70°C) вместо със студена. При избор на връзка с топла вода, ще скъсите времето на програмите, както и консумацията на енергия от уреда.
MultiClack
Лесното двустепенно настройване на кошницата, позволява да заредите дори големи тенджери и чинии. Интериорът на съдомиялната се настройва изцяло по вашите нужди.
Самопочистващ се филтър
Системата за изплакване, заедно с автоматичната система за предотвратяване на запушване на филтъра, гарантират, че той ще работи безотказно и ще изисква значително по-малко почистване.
SmartControl
Боравенето със съдомиялната никога не е било по-лесно. Всички контроли са в ергономична позиция с ясна логика на работа от ляво - на дясно. Всички модели разполагат с бял LED дисплей, а по-високият клас разполага и със сензорно управление. Достатъчно е едно докосване, за да започне процеса на миене.
Отложен старт
Програмирайте уреда така, че цикъла на миене да започне по-късно, например когато електричеството е по-евтино. Съдовете ще бъдат измити идеално, точно когато ви потрябват.
SuperSilent
Най-добрите модели съдомиялни Gorenje UltraClean работят при нива на шум, които са равни на тих разговор между двама души. Тихата работа идва благодарение на специалната изолация, ефективните мотори, висококачествените материали и иновативните решения при системата за миене.
Трета кошница
Настройващата се трета кошница, работи като табла за прибори. Позиционирана е в горната част на вътрешността на съдомиялната, добавя полезен обем и гъвкавост на уреда. Страничните панели могат да бъдат пренастроени в зависимост от това, колко пространство ви е необходимо.
Пълен AquaStop
Със системата за безопасност AquaStop, съдомиялната може да бъде оставена да работи, дори и да не сте у дома. В случай на протичане, или наводнение, AquaStop автоматично блокира входящата вода, като същевременно изпомпва тази от уреда. AquaStop е в готовност за работа през целия полезен живот на уреда.
SimpleControl
Ергономичният панел за управление осигурява лесно боравене при целия процес на миене и избор на настройки. Позволява лесен избор на правилната програма и допълнителни настройки към нея.

 

Технически характеристики

Енергиен клас D
Клас ниво на шум C
Резултат от измиването A
Резултат от сушенето A
Ефективност
Максимална температура на входящата вода 70 °C
Мотор Асинхронен еднофазен мотор
Управление
Избор на програми Индикатор за избрана програма
Управление Сензорно управление
Програми
Сензори Сензор за нивото на водата, Сензор за чиста вода
Температури 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Брой програми 6 програми: Автоматична програма; Интензивна програма; Еко програма; Програма "Хигиена"; Кристални чаши; Програма 1 час
Референтна програма 1
Допълнителни характеристики
Брой комплекти 16 комплекта
Възможност за създаване на собствени програми Програма запаметяване
Автоматична програма Yes
SpeedWash функция Yes
TotalDry - автоматично отваряне на вратата Yes
Самопочистваща програма Yes
Функция 3 в 1 Yes
Индикатор за край на миенето Указан със звуков и светлинен сигнал
Индикатор за оставащото време Преден дисплей
Монтаж на вратата Не е възможен
UseLogic технология
Отложен старт Променлив отложен старт от 0-24 ч
Оборудване
Брой кошници 3
Система на горната кошница MultiClack
Брой нива на пръскане 5
Перки за разпръскване на водата 3
Самопочистващ се филтър Yes
Долна кошница Широка мрежа; Сгъваем/разделящ се заден ред
Най-горна кошница Разделящи се и махащи се части на третата кошница; Телескопични водачи; Дръжка; Дръжка с пластмасово лого; Сваляща се; Без лого
Система за сигурност
Защита от преливане Пълен AquaStop
Сервизна диагностика Yes
Материал на казана Вътрешност от инокс
Данни за консумация
Консумация на вода за цикъл при Eco програма 11 л
Консумация на енергия за цикъл при програма Eco 40-60°C 0,85 кВт/ч
Консумация на енергия за 100 цикъла 85 кВт/ч
Продължителност на стандартната програма 175 мин.
Ниво на шума 45 dB(A)re1pW
Консумация в режим на изчакване 0,49 W
Отложен старт 3,99 W
Технически данни
Настройка на височината 50 mm
Материал на пръскащото рамо Пластмаса
Размери (ШхВхД) 59,9 × 84,6 × 59,8 см
Размери с опаковката (ШхВхД) 64 × 89 × 66,5 см
Тегло нето 42,5 кг
Тегло бруто 44,5 кг
Мощност при включване 1.900 w
Номинален ток 10 A
3 месеца за юридически, 36 месеца за физически лица
Виж още Съдомиялни Gorenje
Виж всички Съдомиялни в категорията

Технически характеристики

Тип:  Съдомиялна
За вграждане:  Не
Капацитет:  16
Цвят:  Сив
Широчина:  59.9 cm
Енергиен клас:  D
Размери (Ш x В x Д см):  59.9 × 84.6 × 59.8

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas
TBI logo
 • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
 • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
 • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове:


Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X
 • Съдомиялна машина Gorenje GS643D60X