Sun Top K01R7ST175-C0A  product
3DPRSUNTOPK01R7ST175C0A
ОписаниеТехнически характеристики
С консумативите на SunTop, 3D принтирането вече не е трудна задача. SunTop PLA е универсален консуматив за 3D принтери с най-високо качество, с диаметър на нишката 1.75 мм и нетно тегло на ролката 1 кг.
SunTop PLA е висококачествен и надежден консуматив за всички 3D принтери, които работят с PLA (polylactid acid - полилактид) и ползват универсален размер на ролката. Разнообразието от цветове и достъпната цена го правят идеален за ежедневна употреба. С повече от 10 години опит в екструдиране на пластични материали и контрол на качеството, косумативът на SunTop е произведен, за да осигурява най-високо качество на принтираните 3Dмодели. Той дава възможност за последваща обработка като: рязане, пилене, шкурене, боядисване (с акрилна боя) и лепене. Той се тества непрекъснато в реални условия и винаги дава отлични резултати!
PLA консумативът на SunTop  се произвежда от растения и е биоразградим. Не отделя вредни емисии при работа на принтера. Може да се използва за създаване на играчки.  Отговаря на изискванията на RoHS (Restriction of Hazardous Substances - Ограничаване на опасните вещества, Директива 2002/95/EC).
SunTop PLA е създаден за безпроблемна работа и се отличава с:

Голяма твърдост и якост
Гладко екструдиране. Произведен е от сурови бели пелети без примеси и не блокира екструдера
Стабилен диаметър на нишката
Принтираните обекти са гладки на допир и визия
Лесно зареждане и сваляне от принтера
Добра флуидност, лесен за оформяне

Консумативът идва при Вас в специална опаковка за пълна защита. Нишката на консуматива е предварително изсушена. В опаковката е поставено пакетче с обезвлажняващ агент за предпазване от слепване и влага. Всяка ролка е опакована във вакуумирана вътрешна опаковка и е поставена в картонена кутия.


Виж още 3D печат Sun Top

Технически характеристики

Тип:  Консуматив
Вид:  PLA thermoplastic
Цвят:  Червен
Особеност:  Биоразградим