Стационарен телефон Gigaset DA610 product
TKTCBGIGASETDA61010100111TKTCBGIGASETDA61010100111TKTCBGIGASETDA61010100111
ОписаниеТехнически характеристики
Стационарен телефон DA610 от серията телефони на Gigaset е стабилният партньор, от който се нуждаете.

Лесен за използване телефон, предлагащ безброй възможности

Провеждането на разговори е лесно с Gigaset DA610. Функцията „Свободни ръце“ ви дава свобода на движение, а идентификацията на обажданията ви позволява да разберете кой ви търси. На дисплея на Gigaset DA610 се изписват часа, датата и продължителността на разговора.

Контактите ви ще са винаги подръка, благодарение на телефонния указател, побиращ до 50 позиции, и 10-те бутона за бързо набиране.

С Gigaset DA610 разполагате с набор от 10 мелодии и 4 нива на звука за оповестяване на входящо обаждане. Ако пожелаете, можете да изключите звука и да оставите само визуалната сигнализация. Също така можете да определите дадени номера като VIP и да им добавите уникална визуална и звукова идентификация. Може да настроите телефонът да звъни само когато VIP номер се обажда.

За да се обадите бързо на хората, с които сте се чули последно (до 5 номера), просто използвайте функцията за повторното набиране. В допълнение, телефонът съхранява списък на последните 50 номера, които могат да бъдат прехвърлени в телефонния указател. Може да блокирате определени изходящи обаждания (напр. скъпоструващи номера).

Изберете жичния телефон Gigaset DA610 за вашия офис или дом.

Функционален и гъвкав
Gigaset DA610 е и многофункционален телефон, който е лесен за ползване и инсталация. Голямо предимство на Gigaset DA610 е фактът, че този телефон не се нуждае от достъп до захранване, тъй като нужната му енергия се доставя през мрежовия кабел, осигурявайки ви гъвкавост при избора на място, където да бъде поставен. Съвместим е с Pabx и PSTN, което ви дава възможността да го свържете или с обичайна стационарна линия, или във вътрешна телефонна мрежа.
Можете да предотвратите обаждащият се да чуе нещо, което не искате, натискайки „Mute“ бутон. Gigaset DA610 е съвместим със слухови апарати, за да предостави възможност на всеки да се наслади на качествения звук.

Gigaset DA610 може да бъде заключен, за да се предотврати неоторизиран достъп. Налична е функция, която позволява на всеки да се свърже с вас, докато телефонът е заключен. Просто програмирайте предварително дадения номер и натискането на произволен бутон ще осъществи свързването с него.

Изберете многофункционалния Gigaset DA610 за свой жичен телефонен апарат.


Вид телефон:
Жичен

Брой аналогови линии:
1

Дисплей:
Да

Тип на дисплей:
Течнокристален двуредов, черно-бял

Осветяване на дисплей:
Да

Технически

Тип номеронабиране:
Тонално / Импулсно

Функции

Идентификация на повикването:
Да

Адресна книга - брой позиции:
50

Функция "Свободни ръце":
Да

Икона за пропуснати повиквания:
Да

Списък на последно набрани номера:
5

Брояч за времетраене на разговора:
Да

Заключване на клавиатура:
Да

Екстри

Бутони за навигация:
Да

Индикатор за съобщения:
Да

Звукови

Регулиране силата на звука в слушалката:
Да

Мелодии на звънене:
10

Регулиране силата на звънене:
Да

Индивидуални мелодии за VIP:
Да

Дата и час

Изписване на време и дата:
Да

Захранване

Вид захранване:
Телефонна линия

Размери:
61 x 178 x 196 (В х Ш х Д) в мм


Виж още Жични телефони Gigaset

Технически характеристики

Телефонен секретар:  Не