Soundbar Samsung HW-J8500R/EN product
HCINSAMSUNGHWJ8500RENHCINSAMSUNGHWJ8500RENHCINSAMSUNGHWJ8500REN

Soundbar система за домашно кино Samsung HW-J8500R/EN, 9.1, Bluetooth, 350W RMS

 • Модел: HW-J8500R/EN
 • Марка: Samsung|
 • Код: HCINSAMSUNGHWJ8500RENSoundbar система за домашно кино Samsung HW-J8500R/EN, 9.1, Bluetooth, 350W RMS
 • Гаранция: 24 месеца|
 • Код на продукта: HW-J8500R/EN
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Перфектният комплимент за вашия извит телевизор

  Извитият саундбар предлага звук, който ви потапя изцяло в действието, и е перфектно аудио допълнение към вашия извит телевизор Samsung. Първокласният му дизайн с елегантно метално алуминиево покритие придава много по-голяма привлекателност на извитите телевизори. Пробиването на стените остана в миналото, тъй като извитият саундбар сега се монтира директно към телевизора благодарение на новото решение за монтаж, което осигурява плавен, завършен изглед на красивата комбинация от устройства.

  Насладете се на мощен звук

  Великолепните телевизори изискват великолепен звук. Извитият саундбар добавя към вашия извит телевизор още по-мощно аудио изживяване с 320-ватов изумителен 8.1-канален съраунд звук. Високоговорителите от двете страни усилват ефекта на съраунд звука, а чрез добавянето на централен високоговорител, осигуряващ още по-ясен звук, вие получавате много по-наситено и потапящо изживяване при слушане.

  Слушайте музика от различни аудиоустройства чрез технологията за свързване Multiroom Link

  Няма ли да е чудесно да можете да управлявате музиката от всяко място у дома, без значение в кое помещение сте? Лесно е да управлявате и да споделяте един музикален източник през няколко аудиоустройства чрез технологията за свързване Multiroom Link. Мобилното приложение управлява дистанционно силата на звука и музиката от системата през различни устройства*, включително телевизор, саундбар, система за домашно забавление и Blu-ray плейър. Наслаждавайте се на звука, който желаете, там където го искате.

  Чуйте всичко с висока резолюция и HD звук

  Допълнете чудесното преживяване с изумително реалистичен HD звук. Той възпроизвежда качеството и богатството на оригиналния звук много по-точно и живо, като ви приближава към реалния звук. За да получите по-добра представа за това колко по-добър е HD звукът, ще напомним, че компактдисковете са само 44,1 kHz/16 бита, докато HD звукът е 192 kHz/24 бита, което означава, че получавате много повече цифрови детайли. Ще чуете разликата веднага.

  Усъвършенстван съраунд звук при по-широк диапазон от позиции на слушане

  С функцията за разширяване на съраунд звука Surround Sound Expansion вашето аудио устройство от Samsung разширява зоната на оптимално слушане и повдига височината на звука до нивото на телевизионния екран, за да имате усещането, че съраунд звукът идва директно от телевизора. Сега можете да се наслаждавате на реалистично, истинско аудио изживяване със съраунд ефекти, които наистина ви потапят в действието.

  Наслаждавайте се на по лесно възпроизвеждане на музика чрез Wi-Fi високоговорители

  Извитият саундбар ви дава възможност да се потопите в любимата си музика по-лесно от когато и да било, благодарение на Wi-Fi възможностите си. Трябва само да влезете в приложението Samsung Multiroom, за да се насладите на най-доброто от абонаментните услуги за интернет стрийминг на музика* – включително Tunein, Pandora, Spotify и много други – с невероятно качество на звука възпроизведено от Wi-Fi високоговорителите.

  Създайте своя собствена цялостна безжична система за съраунд звук

  Създайте цялостна безжична система за съраунд звук у дома си, без да се налага да се занимавате с нито един кабел на високоговорител. Сега всичко се свързва безжично, което означава по-малко досадни кабели. Трябва само да добавите високоговорители, за да получите изумителен 4,1-канален звук. Поставете саундбар отпред и два безжични високоговорителя Samsung отзад, за да получите пълен ефект. Настройването на съраунд звук у дома никога не е било по-лесно от това.

  Свързвайте и споделяйте безжично за двойно повече забавление

  Свържете лесно телевизора и саундбара чрез Bluetooth посредством функцията за свързване TV Sound Connect.* Отсъствието на влачещи се кабели между саундбара и телевизора ви дава възможност да извадите на показ тънкия и елегантен дизайн на двете системи, като същевременно запазва подредения вид на всекидневната ви. Управлявайте лесно саундбара и телевизора чрез едно дистанционно управление – това на телевизора.**

  По-точен и по-ясен звук благодарение на специални усилватели

  Извитият саундбар на Samsung предлага изключително балансиран звук, благодарение на усъвършенстваната си аудиотехнология. За разлика от повечето звукови системи той използва отделни усилватели за обработката на високите, средните и ниските честоти, вместо да го прави с един усилвател. В резултат на това фината настройка на честотите е много по-добра, за да можете да се наслаждавате на много по-точно аудио в целия звуков спектър.

   
  Спецификации

  Обща звукова мощност (W) 350

  Възпроизвеждани формати

  AAC
  MP3
  WAV
  WMA
  OGG
  FLAC
  ALAC Apple Lossless

  АУДИО СПЕЦИФИКАЦИИ

  Звуково декодиране Dolby Digital
  DTS Digital Surround

  СВЪРЗАНОСТ

  Портове USB
  HDMI
  Audio in
  Аудио Optic In
  Безжичен субуфер Да
  Други връзки Bluetooth

  СПЕЦИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Функции Digital Amp
  Crystal Amplifier
  Bluetooth HI-FI Кодек
  Surround Sound Expansion
  Night Mode
  3D Video Pass
  Anynet+ (HDMI-CEC)
  TV SoundConnect
  ARC (Audio Return Channel)
  Bluetooth Power On
  Auto Power Link
  Multiroom Link
  Multiroom App
  HFR

  ДРУГИ

  Дистанционно Да
  Цвят Черен
  Консумирана мощност (W): 71 

  Допълнителна информация:

  9.1-канален извит саундбар
  Обща мощност: 350 W
  Честотен обхват: 20 Hz ~ 20 KHz
  Безжично свързване (Wi-Fi и Bluetooth) и съвместим с други multi-room устройства
  Безжичен субуфер и цифров усилвател
  Поддържа 3D мултимедия, Dolby Digital 5.1 ch, DTS 2 Ch
  HDMI, USB, TV SoundConnect, AllShare (DLNA), оптични входове


  Виж още Samsung

  Технически характеристики

  Тип:  Система домашно кино 8.1

  Свързани продукти