Sony KD-49XF8577 product
НазадTVLEDSONYKD49XF8577SAEPTVLEDSONYKD49XF8577SAEPTVLEDSONYKD49XF8577SAEPTVLEDSONYKD49XF8577SAEPTVLEDSONYKD49XF8577SAEPНапред

Телевизор Sony KD-49XF8577 49"(124.46 cm) 4K HDR Edge LED Smart TV BRAVIA Triluminos, Android TV 7.0, DVB-C / DVB-T/T2 / DVB-S/S2, LAN, Bluetooth, USB, HDMI

Описание

Sony KD-49XF8577


4K HDR Processor X1™: По-детайлно, по-натурално, по-реалистично.
С Object-based HDR remaster и технологията Super Bit Mapping™ 4K HDR нашият 4K HDR Processor X1™ възпроизвежда по-добра дълбочина, текстури и естествени цветове. Ще виждате изчистени цветове с по-високи нива на яркостта за изключително реалистична картина.

Открийте нови светове с помощта на Android TV™
Вашият смарт телевизор вече е по-интелигентен. Насладете се на много от любимите ви функционални възможности на смартфона и таблета вече и на големия и красив екран на BRAVIA™. Операционната система Android TV™ с усъвършенстван гласов контрол позволява да се свържете и получите разнообразно съдържание – от филми и телевизионни предавания до хиляди приложения – просто като говорите.

Открийте вълнуващо 4K HDR развлечение
Този телевизор ви носи вълнението от филмите и игрите в 4K HDR качество. Работи с редица HDR формати, включително HDR10 и Hybrid Log-Gamma.

Object-based HDR remaster
С Object-based HDR remaster цветовете на отделните обекти на екрана се анализират и контрастът се коригира, за разлика от повечето телевизори, при които контрастът се коригира по една черно-бяла скала за контраст. Тъй като обектите се подобряват отделно, този телевизор може да възпроизведе по-голяма дълбочина, по-дълбока текстура и по-реалистични картини.

Super Bit Mapping™ 4K HDR
При залез светлината има хиляди тонове, сенки и градации. Super Bit Mapping 4K HDR разкрива всички тях. Създава балансирано и естествено 4K TV качество на картината, докато гледате, без резките граници, които се появяват на други телевизори.

Motionflow™ XR поддържа движенията плавни.
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.

Chromecast built-in: Играе добре с другите ви устройства.
Телевизорите BRAVIA™ са с Chromecast built-in, за да можете лесно да предавате любимите си развлечения – като YouTube™ или Netflix – от личното си устройство на поразителния екран на BRAVIA™. Можете да предавате съдържание от Android™, iOS™ или лаптоп.

Кажете какво искате да видите с гласово търсене.
Прекарвайте по-малко време в търсене и повече в гледане. Функцията за гласово търсене на Android TV™ ви предоставя възможност за търсене с Google, което ви позволява да намирате съдържание в различни услуги, без да си губите време да въвеждате текст. Можете също да получавате препоръки; например, ако запитате за "романтични комедии", ще ви бъде представен списък с подходящи варианти.

DSEE възвръща детайлите към вашата цифрова музика.
Интернет видео с ниска разделителна способност, catch-up TV и други силно компресирани аудио файлове не винаги звучат чудесно. Голяма част от информацията се изхвърля при компресирането на цифровото аудио. С технологията на Системата за цифрово подобрение на звука (DSEE) изгубените честотни компоненти (особено високите честоти) се възстановяват за естествен звук с по-обемно усещане.

Clear Phase за плавни, балансирани честоти.
Телевизорите BRAVIA™ използват мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез "семплиране" на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти.

Направен за слушане: ClearAudio+
Направете слушането също толкова реалистично, колкото и гледането. ClearAudio+ настройва фино звука от телевизора за завладяващо изживяване, което сякаш ви обгръща. Чуйте музиката, диалозите и съраунд ефектите с по-голяма яснота и разделение, независимо какво гледате.

BLUETOOTH® свързаност
Свържете устройства, съвместими с BLUETOOTH®, с вашия телевизор за лесно безжично развлечение. Сдвоете вашите Bluetooth слушалки с BRAVIA и се насладете на телевизионни предавания и музика на любимото си място – без смущения или прекъсвания.

Изживейте най-доброто с 4K UHD качество на картината.
Гамата от 4K UHD телевизори се отличават с изумително качество на изображението и са съвместими с изискванията на Digital Europe UHD.

Кинематографски съраунд отпред със S-Force.
Наслаждавайте се на завладяваща звукова сцена, която ви отвежда в центъра на събитията. Съраунд звукът отпред с S-Force подражава на начина, по който мозъкът свързва източниците на звук, за да създаде подходящ обем, закъснение и спектър на вълните – използвайки само ляв и десен канал на високоговорителите. Като създава по естествен начин триизмерни звукови полета той ви позволява да се наслаждавате на богато аудио с висока вярност в по-широка област за слушане.

Превърнете телевизора си в цифрово записващо устройство: USB HDD REC.
Съхранявайте любимите си телевизионни предавания на външен твърд диск с USB, за да им се наслаждавате, когато пожелаете. USB HDD REC позволява запис с едно докосване и с таймер на цифрово излъчване върху всяко устройство с твърд диск и USB с капацитет до 2 TB. Докато гледате предаването, просто натиснете REC, за да започнете да записвате, като записът автоматично ще спре в края на програмата.

Размери на телевизора без стойка (Ш x В x Д) : 109,8 x 64,4 x 5,8 см
Размери на телевизора със стойка (Ш x В x Д) : 109,8 x 70,3 x 27,9 см
Размери на опаковъчния кашон (Ш x В x Д) : 118,8 x 77,6 x 14,8 см
Ширина на стойката : 74,1 см
Размер на отворите VESA® (Ш х В) : 20,0 x 20,0 см
Тегло на телевизора без стойка : 13,2 кг
Тегло на телевизора със стойка : 13,7 кг

Свързаност :
Стандарт Wi-Fi® : Wi-Fi Certified 802.11a/b/g/n/ac
Ethernet входове : 1 (странично)
Поддръжка на Bluetooth профил : Версия 4.1; HID (свързаност на мишка/клавиатура)/HOGP (свързаност на устройството с ниско потребление на енергия)/SPP (сериен профил на порта)/A2DP (стерео аудио) /AVRCP (AV дистанционно управление)
Свързване със смартфон :
Chromecast built-in
Video & TV SideView (iOS/Android)
Отразяване на екрана (Miracast™)

RF (наземен/кабел) вход(ове) за връзка : 1 (странично)
IF (сатенитен) вход(ове) : 2 (отстрани)
Вход(ове) за компонентен видеосигнал (Y/Pb/Pr) : 1 (заден хибриден с компонент)
Вход(ове) за композитен видеосигнал : 1 (заден хибриден с компонент)
HDMI входове общо : 4 (3 странични, 1 заден)
HDCP : HDCP2.2 (за HDMI™1/2/3/4)
HDMI-CEC
HDMI възвратен звуков канал (ARC)
Цифров(и) Аудио Извод(и) : 1 (отзад)
Извод(и) за аудио/слушалки : 1 (отстрани/хибриден с извод за слушалки и събуфър)
USB портове : 3 (странични)
USB HDD запис
Поддръжка на формат на драйвер за USB : FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Кодеци за възпроизвеждане от USB : MPEG1: MPEG1/MPEG2PS: MPEG2/MPEG2TS (HDV,AVCHD): MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S): AVC, MPEG4, HEVC/AVI: Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV): VC1/MOV: AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV: Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM: VP8/3GPP: MPEG4, AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

Тип дисплей : LCD
Разделителна способност на дисплея (Х x В, пиксели) : 3840 x 2160
Тип осветяване отзад : Edge LED
Тип димиране на подсветка : Затъмняване на кадъра
Съвместимост с HDR (висок динамичен обхват) : Да (HDR10, HLG)
Процесор на картината : 4K HDR Processor X1™
Подобряване на яснотата : 4K X-Reality™ PRO
Подобряване на цвета :
Super Bit Mapping™ 4K HDR
Дисплей TRILUMINOS™
Технология Live Colour™
Подобряване на контраста :
Dynamic Contrast Enhancer
Object-based HDR remaster
Подобряване на движението (първоначални Hz) : Motionflow™ XR 1000 Hz (първоначално 100 Hz)
Поддръжка на видео сигнал : HDMI™ сигнал: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i 480p, 480i
Аналогов сигнал: 1080p (50, 60 Hz), 1080i (50, 60 Hz), 720p (50, 60 Hz), 576p, 576i, 480p, 480i
Режими на картината : Ярък, Стандартен, Персонален, Кино професионален, Кино домашен, Спорт, Анимация, Фото-ярък, Фото-стандартен, Фото-персонален, Игри, Графика
HEVC поддръжка : Да (до 3840 x 2160/60p 10 bit)

Звук (високоговорители и усилвател) :
Мощност на звука : 10W + 10W
Тип високоговорител : Басрефлексен високоговорител
Поддръжка на Dolby аудио формат : Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse
Поддръжка на DTS аудио формат : DTS цифров съраунд звук
Обработка на звука : ClearAudio+
Симулиран съраунд звук : Обемен звук отпред с S-Force
Режими на звука : Стандартен, диалогов, кино, музика, спорт

Операционна система : Android™
Вътрешно съхранение (GB) : 16GB

Език на дисплея : БЪЛГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАТСКИ/НЕМСКИ/ГРЪЦКИ/АНГЛИЙСКИ/ИСПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРЕНСКИ/ИВРИТ/ХЪРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИАНСКИ/КАЗАХСКИ/ЛИТОВСКИ/ЛАТВИЙСКИ/НИДЕРЛАНДСКИ/НОРВЕЖКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РУМЪНСКИ/РУСКИ/СЛОВАШКИ/СЛОВЕНСКИ/СРЪБСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСНЕНСКИ/МАКЕДОНСКИ
Език на текстово въвеждане : БЪЛГАРСКИ/КАТАЛУНСКИ/ХЪРВАТСКИ/ЧЕШКИ/ДАТСКИ/НИДЕРЛАНДСКИ/АНГЛИЙСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРЕНСКИ/НЕМСКИ/ГРЪЦКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИАНСКИ/ЛАТВИЙСКИ/ЛИТОВСКИ/НОРВЕЖКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РУМЪНСКИ/РУСКИ/СЛОВАШКИ/СЛОВЕНСКИ/ИСПАНСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/ТАЙЛАНДСКИ/ВИЕТНАМСКИ/АРАБСКИ/ПЕРСИЙСКИ/ЯПОНСКИ

Лента на съдържанието
Гласово търсене
Електронен справочник за програмите (EPG)
Интернет браузър : Vewd
Google Play магазин
Таймер Вкл./Изкл.
Таймер за заспиване
Телетекст
Скрити надписи (аналогови/дигитални) : (Цифров) Субтитри

Енергиен клас : A
Консумирана мощност (при работа) : Номинален: 160 W/Стандартен: 88,0 W
Годишна консумация на мощност : 122 kWh/година
Консумирана мощност (в режим на готовност) : 0,50W
Мощност на потребление (режим на готовност с мрежова свързаност) – Изводи за свързване : 3,00 W (Wi-Fi)/3,00 W (LAN)/1,00 W (Bluetooth)
Съотношение на пиково осветление за ЕС : 76%
Изисквания за мощност (напрежение/честота) : AC 220 – 240 V, 50 Hz DC 19,5 V
Режим на пестене на енергия/режим с изключена подсветка
Динамично управление на подсветката
Светлинен сензор
Цвят на рамката : сребрист
Изправено положение : Сребриста V-образна плоча

Вграден тунер :
Брой тунери (Наземна/кабелна) : 2(цифрови)/1(аналогов)
Брой тунери (сателитна) : 2
ТВ система (аналогова) : B/G,D/K,I
Покритие на тунер канали (аналогови) : 45,25 MHz – 863,25 MHz (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова наземна) : DVB-T/T2
Покритие на тунер канали (цифрови наземни) : VHF/UHF (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова кабелна) : DVB-C
Покритие на тунер канали (цифрови кабелни) : VHF/UHF/кабелни (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова сателитна) : DVB-S/S2
Покритие на тунер канали (цифрови сателитни) : IF честота 950 - 2150 MHz
CI+


Виж още Телевизори Sony

Технически характеристики

Екран размер:  49" (124.46 cm)
Аспект изображение:  16:9
Тип:  LED
Разделителна способност (max):  4К (3840x2160 pix.)
Качество на изображението:  4K
Цифров тунер:  DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2
HDMI портове:  4
Smart TV:  Smart TV
Мрежови възможности:  Безжична/Жична
3D:  Не
Брой 3D очила в комплекта:  без

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: