Skate 3 product
GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3

Игра за конзола Skate 3, за PlayStation 3

  39.98 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Skate 3

  Спечелилата редица награди поредица SKATE се завръща, за да завладее нови територии със SKATE 3. Доставяйки върховното кооперативно скейтбординг преживяване, от вас зависи да си създадете най-добрия отбор и да промените облика на града. Пригответе се за уникални екипни предизвикателства, състезавайте се срещу съпернически отбори онлайн и изтъркайте асфалта на новия скейтърски рай Порт Кейвъртън.

  В SKATE 3 вие правите магията възможна. Skate.Create ви дава всички инструменти, за да оформите своя тим по собствен вкус и да го споделите с останалите. Можете да проектирате мечтаните от вас площадки или паркове с рампи със съвсем новата опция Skate.Park. Можете да заснемете отбора си в действие с разширената Skate.Reel за създаване на видео материали или да си изработите специално лого за екипа си с подобрения уеб инструмент Skate.Graphics.

  Всички могат да карат в SKATE 3. Новите скейт фенове могат да научат всички тънкости в скейтбординга с новото Skate.School – място, където да упражняват и подобряват уменията си преди да излязат на улицата със своя отбор.

  SKATE 3 ви дава възможност да се запознаете отблизо с приятелството и съперничеството в скейтбординга. Нови трикове, подобрени оф борд действия и заплетени Hall of Meat ситуации са комбинирани с новия отборен геймплей, за да изведат SKATE 3 на ново ниво.


  Виж още Игри за Конзоли SEGA

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти