Skate 3 product
GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3GCONGSKATE3PS3

Описание

Skate 3

Спечелилата редица награди поредица SKATE се завръща, за да завладее нови територии със SKATE 3. Доставяйки върховното кооперативно скейтбординг преживяване, от вас зависи да си създадете най-добрия отбор и да промените облика на града. Пригответе се за уникални екипни предизвикателства, състезавайте се срещу съпернически отбори онлайн и изтъркайте асфалта на новия скейтърски рай Порт Кейвъртън.

В SKATE 3 вие правите магията възможна. Skate.Create ви дава всички инструменти, за да оформите своя тим по собствен вкус и да го споделите с останалите. Можете да проектирате мечтаните от вас площадки или паркове с рампи със съвсем новата опция Skate.Park. Можете да заснемете отбора си в действие с разширената Skate.Reel за създаване на видео материали или да си изработите специално лого за екипа си с подобрения уеб инструмент Skate.Graphics.

Всички могат да карат в SKATE 3. Новите скейт фенове могат да научат всички тънкости в скейтбординга с новото Skate.School – място, където да упражняват и подобряват уменията си преди да излязат на улицата със своя отбор.

SKATE 3 ви дава възможност да се запознаете отблизо с приятелството и съперничеството в скейтбординга. Нови трикове, подобрени оф борд действия и заплетени Hall of Meat ситуации са комбинирани с новия отборен геймплей, за да изведат SKATE 3 на ново ниво.


Виж още Игри за Конзоли SEGA

Технически характеристики

Конзола:  PS3
Жанр:  Спорт
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: