Singularity product
НазадGMSINGULARITYPCGMSINGULARITYPCGMSINGULARITYPCGMSINGULARITYPCGMSINGULARITYPCНапред

Игра Singularity, за PC

  19.90 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Singularity

  Проправете си път през вечно променящи се околни среди, обитавани от обезобразени от времето създания, докато внезапни времеви вълни ви изпращат ту напред, ту назад в периода между 1950 г. и настоящето. Използвайте знанията си и перфектното оръжие – машина на времето, за да разкриете конспирацията на отдалечения остров на Каторга-12.

  През мрачната зима на 1949-1950 година, по време на Студената война, Сталин - бруталният водач на Съветския съюз, разполага с две супер оръжия... ракети с дълъг обсег на действие и атомната бомба.
  Но дори и екипът от научни работници да успее да построи ракета, способна да пренася ядрено оръжие, Сталин все още се сблъсква с обкръжението на Съединените щати и тяхното Стратегичеко Въздушно Командване. Той е знаел, че се нуждае от друго предимство, такова, което ще засили сигурността и върховенството на Съветите. Тогава идва щастливото откритие – на отдалечен остров, част от полуостров Камчатка, е открит непознат материал, наречен Елемент 99. Веществото се превръща в източник на нова надежда за Сталин – нов енергиен източник с безпрецедентна мощ. За жалост обаче, новият елемент се оказва опасен и крие риск от заразяване. За Сталин този риск е приемлив – всичко за превъзходството на руснаците. На 21 септември 1950 г., принуден да завърши проекта и в разрез с всички протоколи за сигурност, руският учен Барисов собственоръчно задейства устройство, задвижвано от Елемент 99, което предизвиква катастрофа, засегнала целия остров. Не е ясно какво се случило след това. Все пак, според слуховете предсмъртната заповед, написана от Сталин ръкописно на парче хартия, е Каторга-12 да бъде поставен под карантина. Така сведенията за острова били погребани... до 2010 година, когато в разузнавателните доклади на западните сили се съобщава за активност на отдалечен атол в териториите на Руската Федерация. Светът не си спомня за Каторга-12. Никой няма идея какво се случва на този остров в близост до югоизточното крайбрежие на Русия. Смята се, че светът не може да си позволи още един Чернобил, или по-лошо. Американският отговор е да изпрати стелт на разузнаване в областта. Те се нуждаят от RECON – и се нуждаят от него сега!

  Минимални системни изисквания:

  CPU: Intel(R) Pentium(R) D (dual core) 2.8GHz or AMD Athlon(TM) X2 4800+ or better
  RAM: 1 GB (2 GB for Windows Vista or Windows 7)
  OS: Microsoft(R) Windows(R) XP / Windows Vista(R) / Windows(R) 7
  Video Card: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB video card and drivers [NVIDIA(R) GeForce(R) 8800 GT 256 MB RAM and better chipsets (excluding GeForce(R) 9400) / ATI Radeon(TM) X1800 256 MB RAM and better chipsets (excluding X1800 GTO, Radeon(TM) HD2400, Radeon(TM) HD2600, and Radeon(TM) HD3450)]
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file and 12 KB free for saved games)


  Виж още Игри за PC Activision

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+