Shaq Fu: A Legend Reborn (PS4) product
НазадGCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4GCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4GCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4GCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4GCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4GCONGSHAQFUALEGENDREBORNPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики
Светът е изправен пред истинска катастрофа. Най-големите известни личности разкриха истинските си лица - демони, които искат да поемат контрола над планетата. Само един човек може да ни спаси - внушителен и неудържим, самият Shaq Fei Hung. Обучен от кунг-фу майстор, Shaq трябва да пътува до най-опасните кътчета на света, за да се бори със злото и да осъзнае своята съдба - той е Избраният!

-Shaq Fu е озвучен не е от друг, а самият Shaquille O’Neal.

-Пътувай до различни места из целия свят и използвай особеностите на терена като преимущество срещу твоите врагове.

-Всеки противник е уникален сам по себе си и притежава разрушителни способности. Бий се срещу различни босове и техните специалните умения.

В Shaq Fu играчите поемат контрола върху неудържимия Shaquille O’Neal, докато той си бори срещу ордите на Ада и Холивуд, опитващи се да превземат нашия свят. Десетки различни врагове се изправят пред Shaq, докато той научава нови движения, пътува до уникални места и се бори с все по-опасните легиони на прокълнатите. В края на всяко пътуване, Shaq трябва да се изправи срещу мощен бос, изваден директно от таблоидните заглавия.


Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: