Shadow of the Tomb Raider product
НазадGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCGMSHADOWOFTHETOMBRAIDERPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Изживей определящия момент за Лара Крофт; този, в който се превръща в Похитителя на гробници. В Shadow of the Tomb Raider, Лара трябва да надделее над смъртоносна джунгла, да преодолее ужасяващи гробници и да преживее най-мрачния си час. В стремежа си да спаси света от майски апокалипсис, Лара ще се превърне в похитителя на гробници, който е писано да бъде.


Оцелей и преуспей в най-смъртоносното място на Земята

Подчини безпощадната джунгла на волята си, за да оцелееш. Изследвай подводни светове, изпълнени с пукнатини и дълбоки системи от тунели.


Слей се с джунглата

Превъзхождана числено и по оръжие, Лара трябва да използва джунглата, за да спечели надмощие. Атакувай внезапно и се изпари като ягуар, дегизирай се с кал и сей хаос, като насадиш страх у враговете си.

Открий мрачни и жестоки гробници

Гробниците са по-ужасяващи от всякога; изискват сложни техники за преодоляване на терен, за да бъдат достигнати, а отвътре са изпълнени със смъртоносни капани.


Разкрий една съживена история

Открий един таен град и изследвай най-голямото пространство в игра от поредицата Tomb Raider правено досега.http://www.pulsar.bg/image/data/products5/screens/ShadowTombRaider_9.jpg


Виж още Игри за PC Square Enix

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: