Sennheiser PC 3 CHAT 504195 product
НазадMULHSENNHEISERPC3CHATMULHSENNHEISERPC3CHATMULHSENNHEISERPC3CHATMULHSENNHEISERPC3CHATMULHSENNHEISERPC3CHATMULHSENNHEISERPC3CHATНапред

Описание

Sennheiser PC 3 CHAT
Слушалките Sennheiser PC3 Chat VoIP са не само изключително лесни за използване, но и достатъчно издръжлива за всекидневна работа.
Sennheiser PC3 Chat VoIP са оборудвани и с микрофон, който филтрира заобикалящия шум, за да за да си сигурен, че приятелите ти по света ще те разберат кристално ясно.

Sennheiser e марка предпочитана от много нашумели артисти и звукови инженери, която доставя ултимативното аудио преживяване на хора, които жадуват за перфектен и балансиран звук. За над 65 години на пазара, Sennheiser са приложили своя задълбочен аудио опит в разработката на качествени слушалки, микрофони и хедсети. Всеки Sennheiser продукт претърпява задълбочени тестове за контрол на качеството, за да може крайният потребител да е сигурен, че получава страхотно звучащи слушалки,които да издържат на ежедневна употреба в различни среди.

Леки и удобни с изолиране на околния шум
Насладете се на стерео звук докато говорите през интернет или слушате музика.
Слушалките Sennheiser PC3 Chat VoIP са не само изключително лесни за използване, но и достатъчно издръжлива за всекидневна работа.
Sennheiser PC3 Chat VoIP са оборудвани и с микрофон, който филтрира заобикалящия шум, за да за да сте сигурни, че приятелите Ви по света ще ви разберат кристално ясно.

Микрофон, изолиращ околния шум, чрез който ще Ви чуват кристално ясно без да се налага да викате
Стерео звук – идеален за гледане на филми, слушане на музика или забавления с игри
Изключително леки - лесно може да забравите, че ги носите
Лесни за употреба - plug-and-play


Technical Data

Wearing style Headband
Connector 2 x 3.5mm for Desktop/Laptop
Cable length 2 m
Weight 77 g


Headphones
Frequency response (headphones) 42 - 17000 Hz
Impedance 32 Ω
Sound pressure level (SPL) 95 dB
Ear coupling on-the-ear, open design
Transducer principle (headphones) dynamic, closed

Microphone
Impedance 2 kΩ
Frequency response (microphone) 90 - 15000 Hz
Pick-up pattern Uni-directional
Sensitivity as per 121 TR 9-5 -40 dBV

През 1945г. в Германия Фриц Зеннхайзер и седем инженера от университета в Хановер създават компанията “Sennheiser electronic”, наречена първоначално „Lab W“. Основателите на марката се появяват на пазара, произвеждайки лампи и апарати. През 1968г., в стремежа си да разшири своята продукция, Sennheiser предлага за първи път в света слушалки от отворен тип, чийто звук е с ненадминато качество. През 1982г., придържайки се към мисията си да съчетае професионализъм и дизайн в едно, немската компания произвежда микрофони, отговарящи на стандарта на изпълнителите в Холивуд.

Sennheiser споделят страстта на потребителите към идеалния звук и до днес и създават продукти, които надхвърлят очакванията и задават нови стандарти сред аудио технологиите.

Марката е отличена за победител в наградите на European Hardware Community 2018г., проучване, проведено с помощта на над 20 милиона потребителя. Sennheiser печели наградата за най-добър производител на слушалки в Европа.Виж още Слушалки Sennheiser

Технически характеристики

Вид:  На ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Черен
Тип:  Отворени

Свързани продукти и тагове: