Samurai Shodown: Neogeo Collection PS4 product
Икона нов продуктИкона изгоден продукт
НазадGCONGSAMURAISHODOWNNCPS4GCONGSAMURAISHODOWNNCPS4GCONGSAMURAISHODOWNNCPS4GCONGSAMURAISHODOWNNCPS4GCONGSAMURAISHODOWNNCPS4GCONGSAMURAISHODOWNNCPS4Напред
ОписаниеТехнически характеристики

Колекцията ULTIMATE е тук!


Всичко започна през ’93 г. и сега поредицата от бойни игри, базирана на оръжия, която обхвана света, е готова да бъде прибрана у дома в нова звездна колекция! Представени са шест NEOGEO заглавия, както и една мистериозна, неиздавана игра! Всяка игра включва онлайн режими на битка, както и музеен режим и музикален плейър. Тази колекция е задължителна за всички фенове на SAMURAI SHODOWN по целия свят!


Общо седем заглавия SAMURAI SHODOWN!

SAMURAI SHODOWN първоначално е издаден на NEOGEO през 1993 г., последван от неговото продължение SAMURAI SHODOWN II през 1994 г. Поредицата се превръща в трилогия през 1995 г. със SAMURAI SHODOWN III, последвана скоро след SAMURAI SHODOWN IV AMAKUSA'S REVENGE, издадена през 1996 г. Седем години по-късно поредицата се завърна със SAMURAI SHODOWN V от 2003 г., а SAMURAI SHODOWN V SPECIAL излезе на следващата година на NEOGEO ... Новата SAMURAI SHODOWN NEOGEO COLLECTION включва и заглавие, никога досега пускано за публиката. SAMURAI SHODOWN V PERFECT е мистериозна финална версия на SAMURAI SHODOWN V SPECIAL. Играчите могат да избират между японски или английски MVS аркадни версии за всяко заглавие в колекцията. Другите функции включват сканиращи линии за този ретро усет, функции за запазване и аркаден режим, който може да бъде настроен на БЕЗПЛАТЕН РЕЖИМ, което означава, че няма повече овър игри!


Музеен режим, изпълнен със съдържание!

Режимът на музея е пълен с над 2000 ценни разработки и изображения; това е всичко, което фен на SamSho може да пожелае! Има дори часове откровени видеозаписи на интервюта с разработчиците, тъй като те обсъждат какво се е случило по време на разработката през деня. Пригответе се да се потопите направо в света на SAMURAI SHODOWN с тази колекция!


Над 200 песни в Sound Player!

Изживейте вълнението от поредицата SAMURAI SHODOWN, като слушате всички саундтраци на отделните заглавия. В музикалния плейър, намерен в музея, има над 200 песни, от които можете да избирате, обхващащи всичките шест заглавия.

 
Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Бойни
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: