Samsung Gear VR SM-323  product
VRSAMSUNGSMR323VRSAMSUNGSMR323VRSAMSUNGSMR323VRSAMSUNGSMR323

Очила за виртуална реалност Samsung Gear VR SM-323, 96° зрителен ъгъл, Super AMOLED дисплей, страничен тъчпад, съвместими със Samsung Galaxy смартфони, черни

Описание

Samsung Gear VR
SM-323

Дисплей
Поставяте Gear VR и се пренасяте моментално. Super AMOLED дисплеят с голямо зрително поле, прецизно следене на главата и минимално закъснение пренася реалността във виртуалното пространство.

Съвместимост
Gear VR работи безпроблемно със смартфоните Galaxy*. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете вътре телефона си и сте свободни да се гмурнете в света и дори по-далече.

Дизайн
Удобните слушалки са задължителни, за да се изкачите на нови нива. Ето защо Gear VR е с по-широк интерфейс и вече е с 19% по-лек в сравнение с предходния модел. А по-големият тъчпад ви осигурява лесно и прецизно управление.

Съдържание
В това кино няма лоши места. Големият екран е изцяло ваш. Винаги можете да изберете това, което искате, от огромния избор от съдържание и да се настанете удобно с нещо за хапване по ваш избор.

Приключения
Когато сте в Gear VR всичко е възможно. Независимо дали се биете с вампир, или пътувате с летящо килимче, приключенията няма да ви липсват благодарение на непрекъснато нарастващия набор от игри.

Свързване с Galaxy

Gear VR работи безпроблемно със смартфоните Galaxy. Благодарение на съвместимостта както с USB тип C, така и с Micro USB, трябва само да прикачите конекторния модул за телефона и готово.

* Обръщаме ви внимание, че Gear VR не е съвместим с Galaxy Note7.

Цвят
Черен

Сензори
Акселерометър, жироскопски сензор, сензор за близост

Физически характеристики

Размер
92,6 x 201,9 x 116,4 mm

Тегло (г)
318

Viewing Optics

FOV
96°


Виж още VR (Виртуална реалност) Samsung

Технически характеристики

Тип:  VR очила за смартфон
Свързаност:  USB
Особеност:  Тъчпад
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: