Ryse: Son of Rome product
НазадGCONGRYSESONOFROMEBOXONEGCONGRYSESONOFROMEBOXONEGCONGRYSESONOFROMEBOXONEGCONGRYSESONOFROMEBOXONEGCONGRYSESONOFROMEBOXONEНапред

Ryse: Son of Rome, за Xbox One

  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Ryse: Son of Rome e завладяваща екшън приключенска история за борба, бруталност и героизъм, която е разработена специално за Xbox One от известното студио Crytek. Сюжета следва безстрашния римски войник на име Marius Titus, който се присъединява към армията, за да отмъсти за убийството на семейството си и да изпъкне като герой, който да спаси Римската империя.

  Ryse: Son of Rome представя едно кинематографично пресъздаване на Римската империя, нейните жители, конфликти и спиращите дъха пейзажи, които са графичен еталон за следващото поколение конзоли. Заглавието пресъздава и вдъхва живот на бруталния и интензивен за римляните начин на водене на битки, като ти предлага несравним детайл на реализъм.

  Играта на Crytek е ярък пример за възможностите на Xbox One и разширява геймплей възможностите, благодарение на функции като Xbox SmartGlass интеграция, Game DVR и новата висококачествена Kinect камера. Те ти позволяват да следиш прогреса на своя герой посредством съвместим таблет или мобилен телефон, да записваш и споделяш с приятели най-добрите си геймплей моменти, както и да командваш легиони само с гласа си.


  Виж още Игри за Конзоли Microsoft

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Hack And Slash
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+